ΣΤΙΛ

Οι πιο πρακτικές και stylish τσάντες για πικ-νικ δεν είναι καλάθια


Μάρθα Κουμπάνη

15 Μαρτίου 2021

Οι πιο πρακτικές και stylish τσάντες για πικ-νικ δεν είναι καλάθια

Kαθαρά Δευτέρα σήμερα και η καραντίνα δεν μας αφήνει πολλές επιλογές. Ξέρουμε ότι οι περισσότερες από εσάς θα βγείτε σε κάποιο κοντινό πάρκο με τα παιδιά σας για να δείτε ή και να πετάξετε χαρταετό όπως ορίζει το έθιμο.

Τι καλύτερο από ένα πικνικ για να φτιάξει η διάθεση μας.

Αφού λοιπόν επιλέξετε το μέρος και πήρατε την κουβέρτα σας για πικνίκ, χρειάζεστε μια κομψή και πρακτική τσάντα με το κολατσιό των παιδιών αλλά και το δικό σας. Για σήμερα αλλά και τις άλλες ηλιόλουστες μέρες που θα έρθουν!

Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες.

jenny.gr

Και μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε όμορφες τσάντες καλάθια με κόκκινο gingham ύφασμα, όμως πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν είναι ό,τι πιο εύχρηστο! Φυσικά μπορείτε πάντα να τις επιλέξετε για την βόλτα σας ή να τοποθετήσετε μια μικρή τσάντα-ψυγείο μέσα.

Αν και στοιχηματίζουμε πως αυτές τις picnic bags δεν θα θέλετε να τις κρύψετε!

Μερικές από αυτές τις τσάντες για πικ-νικ διαθέτουν επένδυση για να διατηρούν τα  τρόφιμα σας φρέσκα. Η συλλογή των κορυφαίων ψυκτικών τσαντών για πικνίκ έρχεται επίσης σε όλα τα είδη σχημάτων, μεγεθών και στυλ, ώστε να μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.