ΣΤΙΛ

Το trend που θα δώσει κίνηση και χάρη σε κάθε σύνολο


Μάρθα Κουμπάνη

15 Μαρτίου 2021

Το trend που θα δώσει κίνηση και χάρη σε κάθε σύνολο
To fringe trend επιστρέφει δυναμικά

Υπάρχει ένας έξυπνος στιλιστικός κανόνας που πολύ συχνά ακολουθούμε.

Ο κανόνας 70-30 λέει ότι το 70% της γκαρνταρόμπας μας πρέπει να αποτελείται από διαχρονικά κομψά κομμάτια και το υπόλοιπο 30% μας επιτρέπει να πειραματιστούμε με όλες τις νέες, τολμηρές τάσεις της μόδας.

Στα runways είδαμε πολλά πάρα πολλά κρόσσια! Έτσι αυτό το 30% μπορούμε να το αφιερώσουμε με βεβαιότητα στα κρόσσια.Αυτή η λεπτομέρεια ήταν μέρος της δεκαετίας του '70 και του στιλ των hippies.

Τα κρόσσια ήρθαν για να μείνουν και η δική μας χαρά είναι μεγάλη. Τα κρόσσια, φαρδιά ή λεπτά , μακριά ή κοντά έχουν την ιδιότητα να χαρίζουν κίνηση και ενδιαφέρον σε όποιο σύνολο προστεθούν. Η επιρροή του οίκου Bottega Veneta είναι έντονη και οι fashion influencers φορούν τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια με κρόσσια με την υπογραφή του.

Εκκεντρικά, θηλυκά και γοητευτικά, δίνουν έναν τόνο θεατρικότητας. Σε μια φούστα, σε ένα φόρεμα, σε ένα τζάκετ, στα παπούτσια, στην τσάντα, σε κοσμήματα, τα κρόσσια προσδίδουν χάρη στην εμφάνισή μας.

Αν λοιπόν αισθάνεστε ότι τα σύνολά σας για τη δουλειά στερούνται φαντασίας ή είναι μονότονα, ένα κομμάτι μόνο με fringes αρκεί για να απογειώσει το look σας.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.