ΣΤΙΛ

Breton tops: Oι ωραιότερες μαρινιέρες της άνοιξης για ένα κομψό navy look


Μάρθα Κουμπάνη

21 Μαρτίου 2021

Breton tops: Oι ωραιότερες μαρινιέρες της άνοιξης για ένα κομψό navy look
Η μαρινιέρα επιστρέφει ανάμεσα στις τάσεις

Τίποτα δεν λέει low key κομψότητα όπως ένα breton top ή αλλιώς μαρινιέρα. Έχει μια αιώνια εμφάνιση που αμφιβάλλουμε ότι θα κλονιστεί ποτέ. Μερικές από τις πιο κομψές στιγμές της ιστορίας της μόδας περιλαμβάνουν αυτές τις διάσημες ρίγες. Θυμηθείτε την Audrey Hepburn στο Funny FAce ή τις πολλές φωτογραφίες του Brigitte Bardot στην παραλία!

Για πρώτη φορά το 1858 από το ναυτικό στη Βόρεια Γαλλία, αυτές οι γαλάζιες λωρίδες πήραν το όνομά τους από την περιοχή στην οποία δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά στη Βρετάνη. Όμως, ενώ το unisex κομμάτι δεν έχασα ποτέ τον ναυτικό του χαρακτήρα, είναι τόσο δημοφιλές για την γαλλική κομψότητα που αποπνέει - αυτή η απροθυμία, το αόριστο je ne sais quoi που όλοι αναζητούν απεγνωσμένα.

Αυτό το απλό και διαχρονικό κομμάτι επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία. Το μυστικό είναι στο στιλ: cigarette παντελόνι και loafers για ένα παριζιάνικο coolness, flats και boyfriend jeans, ένα μαύρο σακάκι και κόκκινα χείλη για πιο θηλυκή εμφάνιση.

Δεν είστε σίγουρες από πού να αρχίσετε; Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες μαρινιέρες για εσάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.