ΣΤΙΛ

16 φορές που διάσημες stars φόρεσαν vintage δημιουργίες στο κόκκινο χαλί


Μάρθα Κουμπάνη

22 Μαρτίου 2021

16 φορές που διάσημες stars φόρεσαν vintage δημιουργίες  στο κόκκινο χαλί
Όταν οι celebrities φορούν παλαιότερες δημιουργίες ξανά.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την άνοδο του vintage και του thrifting τα τελευταία χρόνια.

Η ανάγκη για αλλαγή στην μόδα, την δεύτερη πιο ρυπογόνα βιομηχανία δεν χωρά περαιτέρω καθυστέρηση. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι, και φυσικά οι πιο λαμπερές stars, με ορισμένες από αυτές, όπως η Emma Watson να είναι πρέσβειρες στην sustainable fashion.

Και ποιος είπε ότι το vintage δεν μπορεί να πάει στο κόκκινο χαλί;

Μερικές από τις μεγαλύτερες stars και celebrities όπως η Kim Kardashian, royals αλλά και αγαπημένες γυναίκες του κόσμου της μόδας, όπως η Adwoa Aboah, έχουν επιλέξει όλα τα «παλιά» και vintage φορέματα για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Δεν ξέρουμε αν είναι μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση της ανάγκης για βιωσιμότητα στην μόδα ή της επιθυμίας για προσωπικό στιλ κόντρα στην ομοιογένεια του Instagram, όμως οι vintage επιλογές τους έγραψαν και αυτές ιστορία. Με αφορμή λοιπόν την απονομή των Oscars που πλησιάζει, θυμόμαστε τις πιο εμβληματικές στιγμές του vintage στο red carpet.

Φυσικά, οι A-listers που φορούν ξανά κομμάτια από παλαιότερες συλλογές δεν είναι πραγματικά κάτι νέο. Από τη Winona Ryder στο vintage Pauline Trigère στα Οscars του 2000 έως τις αδελφές Olsen στα MET Galas, εδώ είναι όλες οι φορές που τα αγαπημένα μας αστέρια τόλμησαν ρούχα μιας άλλης εποχής.

Φωτογραφίες Getty/Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.