ΣΤΙΛ

Ένα πλεκτό με τρύπες είναι το designer item που έχει πλημμυρίσει το Instagram


Μάρθα Κουμπάνη

29 Μαρτίου 2021

Ένα πλεκτό με τρύπες είναι το designer item που έχει πλημμυρίσει το Instagram
To κομμάτι που βλέπουμε παντού είναι ένα πλεκτό με τρύπες

Στην μόδα έχουμε δει τα πάντα. Ή και όχι.

Πόσες και πόσες φορές δεν σκεφτήκαμε ότι ένας fashion designer ξεπέρασε τα όρια με μία δημιουργία στην πασαρέλα; Πόσες φορές ένα ρούχο ή αξεσουάρ κατάφερε να διχάσει το fashion crowd; Πόσα από αυτά φορέθηκαν στ' αλήθεια και έγιναν τάση;

Kαι μιας και μιλήσαμε για τάσεις, η συγκεκριμένη δεν περιμέναμε να επιστρέψει και μάλιστα με αυτή την μορφή. Ο λόγος για την περίπτωση των "cut outs".

Tα sexy ανοίγματα που έχουν ήδη κερδίσει στις πασαρέλες μαγνητίζουν τα βλέμματα στο δρόμο μέσα από τα street style looks.  Ένα τέτοιο κομμάτι έχει πλημμυρίσει το τελευταίο διάστημα το Instagram και έχει την υπογραφή του οίκου Prada.

jenny.gr

To cutout turtleneck top πρωτοεμφανίστηκε στο show των Raf Simons και Μiuccia Prada για την άνοιξη του 2021 και έκτοτε φορέθηκε από όλες τις ανερχόμενες σταρ σε μεγάλα εξώφυλλα.

Πρόκειται για ένα λεπτό ζιβάγκο με στρογγυλά ανοίγματα σε όλη την επιφάνεια του. Είδαμε να το φορά η κόρη της Μonica Bellucci, Deva Cassel, αλλά και η Αnya Taylor-Joy.

 H πρώτη πόζαρε για το περιοδικό Έlle με την μαύρη εκδοχή, ενώ η δεύτερη βρέθηκε στο εξώφυλλο του Vanity Fair με το πορτοκαλί πλεκτό ζιβάγκο με τρύπες.

 

To είδαμε όμως και στα μουσικά βραβεία Grammy φορεμένο από την Este Haim, ενώ και οι τρεις αδελφές που συνθέτουν το group ήταν ντυμένες με Prada δημιουργίες σε απόχρωση της λεβάντας. 

Σίγουρα το πλεκτό δείχνει εντυπωσιακό σε ένα editorial, αναρωτιόμαστε όμως πόσο ευκολοφόρετο είναι. Η Lucy Williams πάντως το υποστηρίζει.

Εσείς θα το φορούσατε;

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.