ΣΤΙΛ

Τέλος τα σετ φόρμας: Έτσι θα φορέσουμε τα co-ords την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

4 Απριλίου 2021

Τέλος τα σετ φόρμας: Έτσι θα φορέσουμε τα co-ords την άνοιξη
Πως θα φορέσουμε τα matching sets την άνοιξης

Αν όταν σας λέμε matching sets στο μυαλό σάς έρχονται άνετες φόρμες και ατελείωτες ώρες στον καναπέ βλέποντας Netflix, τότε μαντεύουμε πως μάλλον έχετε βαρεθεί.

Η άνοιξη ήρθε και φέρνει την ανανέωση ξεκινώντας από το στιλ μας.

Η τάση των matching sets είναι ένα από τα looks που προσαρμόζεται και φοριέται με διαφορετικό τρόπο στην εποχή του, όμως αυτή την σεζόν δεν μιλάμε απλά για joggers και hoodies.

Αν το σκεφτείτε, σε κάθε περίοδο της μόδας υπήρχε ένα two-piece set, το οποίο αντανακλούσε το mood της εποχής. Τη δεκαετία του '60 και του '70, αφορούσε τα τοπ με print σε ζωντανές αποχρώσεις και ασορτί bottoms. Τη δεκαετία του 1990, υπήρχαν παντού μίνιμαλ πουκάμισα και slip skirts, (θυμηθείτε την Gwyneth Paltrow με το πράσινο σετ στην ταινία Μεγάλες Προσδοκίες).

Πλέον ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την λήξη της καραντίνας και τις πρώτες βόλτες πάντα με προσοχή και τι καλύτερο, από ένα σύνολο ίσες δόσεις κομψό και ίσες δόσεις δόσεις σέξι.

Οι σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο επαναπροσδιόρισαν την τάση και δημιούργησαν τα πιo elegant set, πλεκτά, με έντονα χρώματα και σέξι κοψίματα. Τα είδαμε στον Jacquemus και Proenza Schouler και τα λατρέψαμε.

Τα σύνολα αυτά μοιάζουν να φτιάχτηκαν για τα πρώτα ανοιξιάτικα πάρτι. Είτε επιλέξετε πλεκτά co ords με σορτς είτε σύνολα με blazer και φούστα, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Mixed Textures

Matching Set Trend: Hot Pants

Pop of Purple

Bold Is Better

Διάθεση για Party

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.