ΣΤΙΛ

Vassia Kostara: Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι που θα μας μεταμορφώσει σε boho βασίλισσες


Μάρθα Κουμπάνη

8 Απριλίου 2021

Vassia Kostara: Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι που θα μας μεταμορφώσει σε boho βασίλισσες

Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 είναι εμπνευσμένη από το Golden Ratio.
Συχνά χρησιμοποιούμε και τον όρο divine proportion λόγω της σχέσης του με τον φυσικό κόσμο. Τα prints αποτυπώνουν τον συνδυασμό της χρυσής τομής, της γεωμετρίας και της φύσης.
Σχέδια που κρύβουν μέσα τους συμμετρίες. Το σχήμα ενός κύκλου και τη δυναμική κίνησή του. Μία ατελείωτη γραμμή που συμβολίζει την ανάπτυξη, τη συνέχεια, τον ρυθμό της αναπνοής και της ίδιας της ζωής. Η σπείρα συνδέεται επίσης με τον αφαλό σαν κέντρο δύναμης και ζωής.

jenny.gr

Μέσα από τη νέα συλλογή θέλουμε οι γυναίκες να ανακαλύψουν ξανά την ελευθερία τους. Να ορίσουν τις βάσεις τους, να βρουν τις ισορροπίες τους και μέσα από όλο αυτό να αναγεννηθούν ξανά. Να ανθίσουν μέσα από το ίδιο τους το είναι. Να ανακαλύψουν τη μοναδικότητά τους, τη δύναμη τους και τη μαγεία της ζωής χωρίς όρια. Η δυναμικότητα μας αποτελεί τη χρυσή τομή για να δώσουμε νέα μορφή στη ζωή σου.
Κοραλλί, τερακότα, πράσινο και κίτρινο. Είναι μερικά από τα βασικά χρώματα που θα βρείτε να αναδύονται μέσα από τη σπείρα και να αναδεικνύουν τα στοιχεία της φύσης. Η τερακότα, ως χρώμα της γης, συναντά το κοραλλί της αισιοδοξίας, το πράσινο της φύσης και το κίτρινο που μας φέρνει στο νου το φως του ήλιου. Δηλαδή την αναγέννησή μας.
Αέρινα υφάσματα που καλούν τη γυναίκα να χορέψει αισιόδοξα και να δημιουργήσει έναν νέο ρυθμό ζωής. Πιο ζωντανό, πιο δυναμικό. Κομμάτια που δίνουν μία νότα μοναδικότητας μέσα στην καθημερινότητά.

jenny.gr

Η φετινή συλλογή SS21 κρύβει, όμως, και μερικές εκπλήξεις για τις denim lovers. Για πρώτη φορά, παρουσιάζουμε δύο jean κομμάτια, passepartout για κάθε γκαρνταρόμπα, διατηρώντας όμως τη φιλοσοφία των prints.

Zelda jean pant:
Τα denim παντελόνια είναι η διαχρονική αγάπη κάθε γυναίκας. Είναι το key item της γκαρνταρόμπας, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και να υποστηρίξει από ένα office look μέχρι ένα casual outfit. Eίναι άνετο, είναι χρηστικό, εκπέμπει δυναμισμό και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ο λόγος για το πρώτο μας denim παντελόνι σε loose γραμμή.
Οι λεπτομέρειες του print στις πίσω τσέπες προσδίδουν έναν signature χαρακτήρα στο Zelda jean pant. Το print συνδυάζεται άρρηκτα με το blue jean δημιουργώντας έτσι το απόλυτο must have item της φετινής σεζόν.
Ένα κομμάτι που δεν θεωρείται ποτέ «εκτός μόδας» και δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Μπορεί να συνδυαστεί με cowboy boots αλλά και με sneakers. Με ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και με φλατ. Με πουκάμισο αλλά και πόντσο ή γιλέκο για πιο free spirit εμφανίσεις.

jenny.gr

Zelda jean jacket:
Iδανικό πανωφόρι για τις ανοιξιάτικες -αλλά και καλοκαιρινές- νύχτες και το κατάλληλο ρούχο για all day εμφανίσεις με street χαρακτήρα. Επίσης συγκαταλέγεται πλέον σε ένα από τα must have items για ένα πετυχημένο layering.

Στο Zelda jean jacket θα βρεις τυπωμένο το #alwaysinspired, το αγαπημένο motto του brand αλλά και τα signature prints. Δύο κομψές λεπτομέρειες οι οποίες δίνουν έναν πιο έντονο και bohemian χαρακτήρα στο jacket σου.

Τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο www.vassiakostara.com

Δείτε περισσότερες εικόνες από την συλλογή:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.