ΣΤΙΛ

Το αέρινο και stylish πανωφόρι που επιστρέφει την άνοιξη του 2021


Μάρθα Κουμπάνη

9 Απριλίου 2021

Το αέρινο και stylish πανωφόρι που επιστρέφει την άνοιξη του 2021

Mε την επίσημη άφιξη της άνοιξης, η ντουλάπα αρχίζει να απελευθερώνεται από τα βαρύτερα layers, από ρούχα όπως παλτό και αποχαιρετά τα δερμάτινα και μάλλινα. Καλωσορίζει τις ελαφρύτερες υφές και συνθέσεις.

Τα φορέματα ανακτούν την εξέχουσα θέση τους, αποτελώντας την απόλυτη τάση και κυμαίνονται από θηλυκά slip dresses και lingerie σε αποκαλυπτικές διαφάνειες και cut outs.

Ενώ περιμένουμε την άφιξη υψηλότερων θερμοκρασιών, oι καμπαρντίνες και τα σακάκια είναι ακόμα απαραίτητα. Ωστόσο, αυτή την άνοιξη ένα από τα πιο πρακτικά και εντυπωσιακά κομμάτια της μόδας επιστρέφει.

Μιλάμε για το εντυπωσιακό κιμονό. Τόσο ως φόρεμα, όσο και σαν ένα ελαφρύ πανωφόρι για την μεταβατική περίοδο τα κιμονό θα σας εξασφαλίζουν το απαραίτητο hippie στιλ που ακολουθεί την αναβίωση των 70s.

Στις πασαρέλες πρωταγωνίστησαν σε ένα μεγάλο μέρος της συλλογής του Dior, ενώ τα είδαμε και στους Etro και Paco Rabanne.

Dior S/S 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS