ΣΤΙΛ

H Chiara Ferragni στον οίκο Tod's


Μάρθα Κουμπάνη

10 Απριλίου 2021

H Chiara Ferragni στον οίκο Tod's

Με μία ανακοίνωση, o όμιλος Tod's αποκάλυψε τον νέο ρόλο που αναλαμβάνει σε αυτόν η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger και επιχειρηματίας η Chiara Ferragni. Η μεγαλύτερη fashion influencer αναλαμβάνει μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου, που εκτός από το ομώνυμο brand με παπούτσια και αξεσουάρ Tod's, περιλαμβάνει τα Roger Vivier, Hogan και Fay.

"Η γνώση της Chiara για τον κόσμο της νεολαίας θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη", δήλωσε ο Diego Della Valle, πρόεδρος του Ομίλου. Και συμπληρώνει: "Μαζί θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε αλληλεγγύη και να υποστηρίξουμε project γι' αυτούς που έχουν ανάγκη, να ευαισθητοποιήσουμε και εμπλέξουμε τη νέα γενιά όλο και περισσότερο σε τέτοιοι είδους ενέργειες".

Από την πλευρά της, η Ferragni ανέφερε: "Ευχαριστώ τον Diego Della Valle γι' αυτή την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που μου δείχνει ως γυναίκα και ως manager. H ένταξή μου στον όμιλο Tod's δίνει φωνή στη γενιά μου μέσω μίας από τις διακρίσεις της Ιταλίας στον κόσμο".

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Ferragni συνεργάζεται με την Tod's.

Το 2017 δημιούργησαν από κοινού την limited-edition caspule συλλογής #ChiaraLovesTods.

Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Tod's, στο οποίο αναλαμβάνει ρόλο η Chiara Ferragni, αποτελείται από 15 μέλη, ανάμεσα στα οποία εκτός από τον Diego Della Valle, βρίσκονται ο αδελφός του Andrea και ο γιος του Emanuele.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.