ΣΤΙΛ

H πιο όμορφη θήκη τηλεφώνου έχει θαλασσινή αύρα - Viral ανάμεσα στις fashionistas


Μάρθα Κουμπάνη

12 Απριλίου 2021

H πιο όμορφη θήκη τηλεφώνου έχει θαλασσινή αύρα - Viral ανάμεσα στις fashionistas
Βρήκαμε την πιο ιδιαίτερη θήκη τηλεφώνου στολισμένη με κοχύλια

Το Instagram είναι γνωστό πως έχει τη δύναμη να αναδείξει trends, αλλά και brands.

Έτσι όταν έπεσα πάνω σε αυτό το brand και τις σπάνιες δημιουργίες τους, δεν θα μπορούσα να μη το μοιραστώ μαζί σας.

Οι περισσότερες από εμάς προστατεύουμε το κινητό μας τηλέφωνο με μία θήκη. Γιατί να μην έχει την αύρα της θάλασσας;

To καλλιτεχνικό studio Μemor εμπνέεται από την τέχνη του ψηφιδωτού και το μωσαϊκό και την πρακτική του, όπως παρουσιάζεται σε διάφορες μορφές τέχνης σε όλη την ιστορία. Στολισμένα με φυλακτά, κοσμήματα, ευρήματα, γυαλί, πλακάκια, νομίσματα, κελύφη και πολλά ακόμα μικρά λάφυρα από κάποιον ξεχασμένο θησαυρό τα αντικείμενα αυτά είναι η νέα αγάπη του Instagram.

Το Memor δημιουργεί μικροέπιπλα, αγγεία είδη σερβιρίσματος, καθρέφτες, όμως εμείς ξεχωρίσαμε τις μοναδικές αυτές θήκες τηλεφώνου. Είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και μία πολύ όμορφη ιδέα για να αλλάξουμε στιλ και διάθεση αυτό το καλοκαίρι.

Όλα τα κομμάτια αποπνέουν νοσταλγία.

Η Maxine Midtbo είναι η δημιουργός πίσω από το Memor με έδρα το Σινσινάτι του Οχάιο όπου ζει με τον σύζυγό της και τέσσερα κατοικίδια ζώα. Τα μοναδικής ομορφιάς αντικείμενα που κατασκευάζει έχουν ήδη βρεθεί στις σελίδες των μεγαλύτερων περιοδικών όπως η Vogue. Όσο για τις θήκες, τις κρατούν ήδη μερικές από τις πιο γνωστές fashion influencers και αναδεικνύουν τη ρομαντική τους πλευρά.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.