ΣΤΙΛ

Ούτε φόρεμα, ούτε jumpsuit: Aυτό είναι το designer κομμάτι που φορούν όλες


The Jennettes

6 Μαΐου 2021

Ούτε φόρεμα, ούτε jumpsuit: Aυτό είναι το designer κομμάτι που φορούν όλες

Την άνοιξη και το καλοκαίρι καμία δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία ενός δροσερού και θηλυκού φορέματος! Η άνεση και η ελευθερία των κινήσεων σε συνδυασμό με τον αέρα ρομαντισμού το καθιστά απαραίτητο τους ζεστούς μήνες.

Από την άλλη, οι ολόσωμες φόρμες, είναι εξίσου πρακτικές και πολύ stylish. Τους προηγούμενους μήνες το Ιnstagram feed μας, γέμισε με στιλάτα loungewear, φόρμες και κολάν. Ανάμεσά τους την εμφάνιση έκανε δειλά- δειλά μια τάση που ξεχωρίζει και διχάζει. Σας έχουμε ήδη μιλήσει για τα catsuits.

Τα ολόσωμα αυτά κορμάκια μπορεί να είναι μονόχρωμα, ή με ρέλια σε αντίθεση συνήθως λευκά ή μαύρα για να ενισχύουν το αθλητικό ύφος. Τα κομμάτια αυτά θυμίζουν τόσο performance χορού όσο και αθλητικά ή vintage μαγιό!

Ξέρουμε όμως ότι ακόμα δεν έχετε πειστεί για την ευελιξία τους. Ο οίκος Chanel όμως φαίνεται ότι θέλει να μας πείσει να τα δοκιμάσουμε. Το ίδιο και οι μεγαλύτερες fashion influencers που επιλέγουν το catsuit που ξεχώρισε στην πασαρέλα για chic εμφανίσεις.

Το συγκεκριμένο κορμάκι έκανε ντεμπούτο στη συλλογή S/S 2021 του διάσημου γαλλικού οίκου και πλέον είναι παντού.

Είναι το designer item που θέλουν όλες.

jenny.gr

Toi & Moi

To κομμάτι σε σκούρο γκρι, εφαρμόζει τέλεια στο σώμα, το οποίο αγκαλιάζει ολόκληρο, αφήνοντας ακάλυπτους τους ώμους και σχηματίζοντας halterneck λαιμό. 

Πρόκειται για ένα item με vintage παριζιάνικη αισθητική, που στοιχηματίζουμε ότι είναι ο λόγος που το έχουν αγαπήσει κιόλας οι γυναίκες.

Πιο πρόσφατο, το παράδειγμα της Kendall Jenner, η οποία φωτογραφήθηκε με αυτό για μεγάλο εξώφυλλο!

Εσείς, θα το φορούσατε;

Δείτε ακόμη: Τα ωραιότερα catsuits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.