ΣΤΙΛ

3 fashion trends που έχουν την έγκριση της Beyoncé για το καλοκαίρι


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

3 fashion trends που έχουν την έγκριση της Beyoncé για το καλοκαίρι
3 fashion trends που σύμφωνα με την Beyoncé πρέπει να δοκιμάσετε

Όταν πρόκειται για fashion trends, οι stars έχουν άποψη. Και στην περίπτωση σημαντικών μορφών της ποπ μουσικής σκηνής όπως είναι η Βeyonce, η άποψη της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Η σταρ είναι παντρεμένη με τον ράπερ και παραγωγό Jay-Z και έχουν μαζί τρία παιδιά, την Blue Ivi και τα δίδυμα Rumi και Sir Carter.

Όλοι ξέρουμε πως η Queen Βey είναι ένα αληθινό είδωλο του στιλ, πράγμα που έχει αποδείξει τόσο στα video clips της όσο και με την πααρουσία της τόσο επι σκηνής όσο και σε μεγάλα βραβεία, (πρόσφατα έγραψε ιστορία με το 28ο της Grammy).

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών μοιράζεται πιο συχνά τα looks της με τους θαυμαστές της στο Instagram. Οι πρόσφατες εμφανίσεις της, μας έδωσαν έμπνευση καθώς δείχνουν την έγκριση της σε μερικά από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

1. 70s ψυχεδέλεια

Tα ζωηρά χρώματα και τα ψυχεδελικά μοτίβα είναι παντού αυτή την σεζόν και είναι φτιαγμένα για τις τολμηρές. Η Queen Βey έχει αποδείξει ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία και τα φοράει ήδη.

2. Πράσινο

Το πράσινο θα κυριαρχήσει και το καλοκαίρι. Όσο πιο έντονο και φωτεινό, τόσο καλύτερα μας λέει η Beyonce με το Balmain blazer dress της με τους έντονους ώμους.

3. Sets

Ήδη από την περασμένη σεζόν, τα sets πρωταγωνιστούν. Και αυτή η τάση έχει την έγκριση της διάσημης σταρ και fashion icon. Τι άλλο περιμένετε για να τα φορέσετε;

Δείτε ακόμη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.