ΣΤΙΛ

Midriff flossing: H τάση που ήρθε για να μείνει


The Jennettes

16 Μαΐου 2021

Midriff flossing: H τάση που ήρθε για να μείνει

Μετά από μήνες ντυμένες με πολλά layers για να παραμείνουμε ζεστές και φόρμες για να είμαστε άνετες, είναι η ώρα να δείξουμε λίγο δέρμα. Να το αποκαλύψουμε με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Αυτή τη σεζόν το στιλ μας αναμένεται να είναι πιο σέξι από κάθε άλλη χρονιά.

Τον περασμένο Ιούλιο, η συλλογή «Jacquemus‘ spring 21» περιελάμβανε αμέτρητα looks που αποκάλυπταν την κοιλιά μέσα από cropped tops και πουκάμισα και ξεκούμπωτες φούστες. Αργότερα εκείνη τη σεζόν, τα midriffs εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού: Στον Christopher Esber, πολύ λεπτά straps υφάσματος τύλιγαν την μέση των μοντέλων.

Το midriff flossing ήταν παντού, όχι όμως μόνο του καθώς αν το καλοσκεφτείτε, συνδυάζεται με μια άλλη μεγάλη τάση, τα cut outs!

Σύμφωνα με την ψηφιακή πλατφόρμα αγορών ShopStyle, αρκετές μάρκες που λάνσαραν τα midriffs στις ανοιξιάτικες συλλογές τους παρουσίασαν σημαντική αύξηση στις αναζητήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Orseund Iris (πάνω από 100%), Christopher Esber (53%), Jacquemus ( 24%) και Jonathan Simkhai (14%). Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η αναζήτηση για "cropped tops" και "cut out tops" αυξήθηκε κατά 40% και 75%, αντίστοιχα.

Λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού και είμαστε έτοιμες να υιοθετήσουμε τη γυμνή φιλοσοφία τους.

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα των ενδιάμεσων εκπτώσεων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.