ΣΤΙΛ

Καλοκαίρι 2021: Tα ωραιότερα μαγιό για τις λάτρεις του μινιμαλισμού και όχι μόνο


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Καλοκαίρι 2021: Tα ωραιότερα μαγιό για τις λάτρεις του μινιμαλισμού και όχι μόνο
Tα ωραιότερα μίνιμαλ μαγιο

Μέσα Μαΐου και η θερμοκρασία είναι ήδη αρκετά ανεβασμένη για την εποχή, ενώ αρκετές από εσάς έχετε κάνει ήδη την πρώτη διστακτική, αλλά αναζωογονητική και απολαυστική βουτιά.

Μία βουτιά που συνοδευόταν από ένα έντονο αίσθημα απελευθέρωσης και ανεμελιάς καθώς και ένα «ούφ επιτέλους» που είχε μπλέξει καιρό τώρα στα χείλη μας.

Μετά από μήνες περιορισμένοι στο σπίτι είναι η ώρα που μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα αυτής της ευλογημένης χώρας και καθώς η θερμοκρασία θα συνεχίσει να ανεβαίνει το μόνο που μένει είναι να διαλέξουμε το μαγιό που θα ντύσει τις αναμνήσεις του πιο ξέφρενου (γιατί θα είναι) καλοκαιριού.

Η αλήθεια είναι πως προηγούμενους μήνες κάτι η κακή διάθεση, κάτι τα κλειστά γυμναστήρια και οι περιορισμένες μετακινήσεις μας έκαναν να πιστέψουμε ότι το beach body είναι ένα μακρινό όνειρο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν τα πρώτα μπάνια απαιτούν μαγιό κομψά που τυλίγουν το σώμα και τις καμπύλες με τον πιο elegant και θηλυκό τρόπο. Το μυστικό είναι πρώτα στην εφαρμογή και την ποιότητα: Αναδεικνύουν τα όμορφα σημεία και καμουφλάρουν εκείνα για τα οποία πιθανόν αισθανόμαστε λίγο άβολα. Είναι μαγιό που μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση.

Μαγιό κλασικά, διαχρονικά κομψά, που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Τα μίνιμαλ μαγιο είναι απλά αλλά -χωρίς βολάν, μεταλλικές λάμψεις ή παιχνιδιάρικα prints- αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι και συναρπαστικά.

Είτε είστε μινιμαλίστριες είτε όχι, αυτά είναι τα ωραιότερα μίνιμαλ μαγιό για να ξεκινήσετε τις βουτιές σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.