ΣΤΙΛ

Το συγκλονιστικά κομψό, καρό φόρεμα της Kate Middleton, που λάτρεψαν οι fashionistas


The Jennettes

20 Μαΐου 2021

Το συγκλονιστικά κομψό, καρό φόρεμα της Kate Middleton, που λάτρεψαν οι fashionistas
Η Kate MIddleton με νέο κομψό, καρό φόρεμα

Η Kate MIddleton και ο πρίγκιπας William βρέθηκαν χθες στο V&A Museum για να θαυμάσουν από κοντά τα νέα ιστορικά εκθέματα που θα ανοίξουν στο κοινό για πρώτη φορά φέτος.

Η Δούκισσα του Cambridge ήταν όπως πάντα κομψή. Ή, μάλλον όχι. Αυτή την φορά ήταν ακόμα πιο chic μέσα σε ένα ιδιαίτερο φόρεμα που δεν έχουμε ξαναδεί. Είναι γνωστό πως στην Kate MIddleton αρέσει να ανακυκλώνει παλαιότερα φορέματα και looks πάντα με μικρές διαφοροποιήσεις.

Για την χθεσινή επίσκεψη στο μουσείο επέλεξε ένα υπέροχο, κόκκινο φόρεμα σε houndstooth καρό. Το φόρεμα με το μίντι μήκος με πλισέ φούστα, γιακά, μαύρα κουμπιά και puff sleeves. To φόρεμα έχει την υπογραφή ενός αγαπημένου της, (και δικού μας) βρετανικού brand, Alessandra Rich.

Ολοκλήρωσε το κομψό look της με navy blue γόβες Jennifer Chamandi με sparkly αγκράφα και ασορτί clutch από σουέντ. Το πρόσωπό της πλαισίωναν ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι, οι οποίοι ήταν high street και οικονομικοί, από το Asos.

Κέιτ Μίντλετον

Το μακιγιάζ της ήταν απλό ενώ τα μαλλιά της έπεφταν ανάλαφρα στους ώμους της.

Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα φορέματα της άνοιξης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.