ΣΤΙΛ

Phone straps: H νέα τάση στα αξεσουάρ φοριέται στο κινητό μας


Μάρθα Κουμπάνη

26 Μαΐου 2021

Phone straps: H νέα τάση στα αξεσουάρ φοριέται στο κινητό μας
Οι αλυσίδες από χάντρες προσγειώνονται στο κινητό μας

Από τότε που το Tik Tok μπήκε στη ζωή μας, το έχουμε καταλάβει, πως όπως και το Instagram, μπορεί να δημιουργήσει τις πιο αναπάντεχες τάσεις.

Αυτή τη φορά μια τάση της μόδας έχει πλημμυρίσει το feed μας.

Το πόσο απαραίτητα είναι τα αξεσουάρ και πόσο σημαντικά σε ένα look, είναι κάτι που σίγουρα δεν ακούτε για πρώτη φορά. Κι αν σας λέγαμε ότι το νέο μεγάλο accessory trend φοριέται στο κινητό σας;

Πολύχρωμες και χαριτωμένες αλυσίδες από χάντρες κρέμονται στα κινητά των πιο ενημερωμένων γυναικών και θέλουν να αλλάξουν και τη δική σας διάθεση.

Ναι, οι αλυσίδες με χάντρες ξεφεύγουν πλέον από γυαλιά ηλίου και τις μάσκες προστασίας και τώρα προσγειώνονται στα κινητά μας τηλέφωνα και δίνουν χρώμα και μια παιχνιδιάρικη πινελιά.

Η τάση είναι ήδη δημοφιλής στην Gen Z, ειδικά από τη στιγμή που την υιοθέτησε η Kendall Jenner και η Dua Lipa.

Με τη συνεχιζόμενη δημοτικότητα των εξατομικευμένων κοσμημάτων δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι oι fun αλυσίδες κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Τις περνάτε στο κινητό και μετά στον καρπό σας για αυτό και θα τις βρείτε ως wristlet phone straps, ενώ όσες έχετε ταλέντο στη χειροτεχνία, σίγουρα μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας!

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα βραδινά κομμάτια του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.