ΣΤΙΛ

Trésor de la Mer: Tα πιο καλοκαιρινά κομμάτια έχουν θαλασσινή αύρα


Μάρθα Κουμπάνη

26 Μαΐου 2021

Trésor de la Mer: Tα πιο καλοκαιρινά κομμάτια έχουν θαλασσινή αύρα
Το καλοκαιρινό print που θα ντύσει τις εμφανίσεις μας

Όταν η Dua Lipa φόρεσε ένα mermaid dress του οίκου Versace στα βραβεία American Music Awards 2020, ευχηθήκαμε να μεταμορφωνόμασταν σε γοργόνες για μια μέρα. Η συλλογή του οίκου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021 ήταν γεμάτη αναφορές στην θάλασσα. Γεμάτη από όλα εκείνα που βλέπει κανείς φορώντας μάσκα και αναπνευστήρα και κοιτώντας κάτω από την επιφάνεια του νερού, στον μαγευτικό βυθό.

jenny.gr

Κοχύλια, αστερίες, πολύχρωμα κοράλλια, ήταν τυπωμένα και σε κάποιες περιπτώσεις κεντημένα στα φορέματα από σατέν και στα co-ords από blazers και βερμούδες που παρέλασαν στο runway. Aκόμα και τα μαλλιά των μοντέλων ήταν βρεγμένα και κολλημένα στα πρόσωπά τους, σαν να τις ξέβρασε το κύμα, μετά από περιπλάνηση αιώνων σε κάποια εξαφανισμένη κάτω από το νερό, αρχαία πόλη. 

Το medusa print του Versace γίνεται όλο και πιο δημοφιλές όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και ετοιμαζόμαστε να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι καταλαμβάνει τη high street μόδα και το Instagram, ενώ στην αγορά μπορείτε να βρείτε ήδη πολλά σχέδια βγαλμένα από την Μικρή Γοργόνα. 

Θυμάστε πριν δύο καλοκαίρια που φορούσαμε κοσμήματα κοχύλια, κυρίως στον λαιμό και ως anklets στα πόδια; E, λοιπόν είναι η στιγμή να τα επαναφέρουμε και να τα συνδυάσουμε με τα πιο εντυπωσιακά και σέξι φορέματα και tops, αλλά και μια σειρά από items εμπνευσμένα από τον ωκεανό.

Το μόνο που μένει είναι να μαυρίσουμε για να τα φορέσουμε στην παραλία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.