ΣΤΙΛ

Cover ups: Τα πιο stylish κομμάτια για να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας


Μάρθα Κουμπάνη

8 Ιουνίου 2021

Cover ups: Τα πιο stylish κομμάτια για να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας
Τα πιο στιλάτα cover ups

H αναζήτηση του τέλειου μαγιό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Οι περισσότερες από εμάς όταν πρόκειται για μαγιό, τα θέλουμε όλα σε ένα.

Ένα ολόσωμο ή μπικίνι που να είναι ταυτόχρονα κομψό και άνετο, να μας κολακεύει, να είναι σέξι αλλά και πρακτικό . Και αφού τελικά το βρούμε ανάμεσα σε δεκάδες, μένει τι θα φορέσουμε πάνω από αυτό για να πάμε στην παραλία. Ποιο είναι το καλύτερο cover up για να συνδυάσoυμε το μπικίνι μας στην παραλία και να δημιουργήσουμε ένα ενδιαφέρον beach look;

Το beach look δεν είναι μόνο το μαγιό. Το σύνολο που θα επιλέξουμε να φορέσουμε από πάνω είναι εξίσου σημαντικό, ειδικά αν αισθάνεστε κι εσείς ότι έχετε πια βαρεθεί τα τζιν σορτσάκια και φανελάκια.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να σκεφτείτε τα κομμάτια της ντουλάπας σας που θα μπορούσαν να φορεθούν και στην παραλία, και να τα συνδυάσετε με swimwear, όπως κάνουν οι πιο κομψές trendsetters του Instagram.

Δείτε τι φορούν στην παραλία οι πιο ενημερωμένες το καλοκαίρι του 2021.

Kροσέ και δίχτυ

Σετ βερμούδα-πουκάμισο

Παρεό

Τα αθλητικά ρούχα στην παραλία

Παρόμοια μοτίβα

Bohemian παντελόνι

Romper

Δείτε: Τα πιο κομψά πουκάμισα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.