ΣΤΙΛ

Emily Ratajkowski: To mermaid μπικίνι που φόρεσε στα γενέθλια της έγινε viral


Μάρθα Κουμπάνη

9 Ιουνίου 2021

Emily Ratajkowski: To mermaid μπικίνι που φόρεσε στα γενέθλια της έγινε viral
Το μπικίνι της Emily Ratajkowski έγινε viral

Χρόνια πολλά, Emily Ratajkowski! Το μοντέλο έγινε 30 ετών χθες και το γιόρτασε -πώς αλλιώς- φορώντας ένα sexy μπικίνι που τραβά τα βλέμματα στην παραλία. Φορούσε ένα top κοχύλι από τη συλλογή S / S 21 με θέμα τον ωκεανό της Versace, η οποία ήταν γεμάτη με μοτίβα όπως αστερίες, κοράλλια, κοχύλια, ψάρια και άλλα. Το αποτέλεσμα; Ένα look βγαλμένο από την μικρή γοργόνα! To bikini είχε αποχρώσεις του πορτοκαλί και χρυσού και η Emily Ratajkowski το φορούσε με πορτοκαλί sarong skirt στην παραλία.

 

 

 

 

Η ίδια η σχεδιάστρια, Donatella Versace, έγραψε στο Instagram: "Η γοργόνα των γενεθλίων!!!". Φυσικά, οι 27 εκατομμύρια οπαδοί της Ratajkowski την αποθέωσαν, κάνοντας τις φωτογραφίες viral. 

Η τάση under the sea που ξεκίνησε από την ανοιξιάτικη runway συλλογή του ιταλικού οίκου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, αφού ήδη η αγορά έχει παρουσιάσει νέες εκδοχές με κοχύλια και αστερίες σε ρούχα και αξεσουάρ.

Το medusa print του Versace γίνεται όλο και πιο δημοφιλές όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και ετοιμαζόμαστε να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι. H συλλογή είναι άκρως καλοκαιρινή και είμαστε έτοιμες να την φορέσουμε τόσο στην παραλία μέσα από πολυτελή μαγιό, όσο και στην πόλη. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.