Η άνεση συναντά την κομψότητα σε αυτά τα flat σανδάλια

Μάρθα Κουμπάνη
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Είναι ιδέα μας ή ξαφνικά υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια αίσθηση αναπάντεχης ελευθερίας; To αισθάνεστε κι εσείς; Kαθώς τα μέτρα χαλαρώνουν και το feed μας γεμίζει με όλο και περισσότερες φωτογραφίες γνωστών και φίλων από κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, μοιάζει να κερδίζουμε σιγά- σιγά την μάχη με τον εχθρό που μας περιόρισε το προηγούμενο διάστημα.

H θερμοκρασία σταδιακά ανεβαίνει. Τα ρούχα από εδώ και πέρα θα είναι λιγότερα και πιο ελαφριά, το ίδιο και τα παπούτσια. Μήπως είναι λοιπόν ώρα αυτή η ελευθερία να εκφραστεί σε κάθε βήμα; Tα πρώτα φλατ σανδάλια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις συλλογές των αγαπημένων μας brands και είμαστε πανέτοιμες να διαλέξουμε το ζευγάρι που θα μας οδηγήσει στο καλοκαίρι του 2021 -ένα καλοκαίρι ελευθερίας- με το πιο elegant στιλ.   

Ο μινιμαλισμός κυριαρχεί και τα σανδάλια έχουν λεπτά straps, 90s flip flop στιλ και σε πολλές περιπτώσεις πλατφόρμα. Εκτός από διαχρονικό και ανθεκτικό δέρμα, τα φυσικά υλικά ολοκληρώνουν το στιλ της καλοκαιρινής μας ραστώνης. Πινελιές χρώματος και chunky κομμάτια γίνονται η fun και παιχνιδιάρικη νότα που θα μας φτιάξει την διάθεση στην παραλία, και όχι μόνο.

Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα: