ΣΤΙΛ

Zebra print: To μοτίβο που κυριαρχεί στα μαγιό του 2021


Μάρθα Κουμπάνη

16 Ιουνίου 2021

Zebra print: To μοτίβο που κυριαρχεί στα μαγιό του 2021
Τα zebra print μαγιό κλέβουν την παράσταση στην παραλία

Πρόσφατα η Dua Lipa σταρ της pop και style icon μεταμορφώθηκε σε cowgirl με το πιο σέξι μπικίνι για τις ανάγκες του νέου της rode inspired videoclip Love Again, όμως η Hailey Bieber (άλλο στιλάτο It girl) έχει άλλη άποψη σχετικά με τα animal print μαγιό. 

Αντί για ράντσο-chic μοτίβα, το μοντέλο δείχνει την προτίμηση της στο zebra bikini από το The Attico. H συλλογή μαγιό των Gilda Ambrosio και Giorgia Tordini γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ανάμεσα σε μοντέλα και Influencers. 

Τρανό παράδειγμα η Γαλλίδα Camille Charrière που φόρεσε κι εκείνη το μοντέρνο μπικίνι με το ασπρόμαυρο μοτίβο.

jenny.gr

Με την Evangelie Smyrniotaki και τη συμμορία των Influencers να ποντάρουν επίσης στα animal prints αυτό το καλοκαίρι όλο και περισσότερες γυναίκες ενδίδουν στη γοητεία του wild στιλ στην παραλία. Την ώρα λοιπόν που το leopard χάνει έδαφος, το zebra print εμφανίζεται σε αμέτρητες διαφορετικές παραλλαγές και χρώματα.

Aν θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα και να εντυπωσιάσετε στην παραλία, δεν χρειάζεστε άλλο μαγιό. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.