ΣΤΙΛ

H Margot Robbie βρήκε έναν φρέσκο και chic τρόπο να φορέσουμε κοστούμι το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

22 Ιουνίου 2021

H Margot Robbie βρήκε έναν φρέσκο και chic τρόπο να φορέσουμε κοστούμι το καλοκαίρι
H Margot Robbie με τέλειο office look

Το πρώτο κύμα καύσωνα ήρθε για να κάνει το ωράριο μας στο γραφείο λίγο πιο δύσκολο. Kάτι η αφόρητη ζέστη έξω, κάτι οι διαμάχες για το air condition που «χτυπά» στην πλάτη της συναδέλφου, κάτι η ανάγκη για διακοπές και χαλάρωση μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, κάνουν την καθημερινότητα μας μία πρόκληση.

Το καλoκαίρι θέλουμε office looks δροσερά και άνετα που όμως δεν στερούνται σε στιλ. Aπό την άλλη, οι πολλές ώρες που είμαστε εκτεθειμένες στο air condition επιβάλλουν να έχουμε μαζί μας ένα ελαφρύ πανωφόρι. Το κοστούμι είναι ο πιο stylish μονόδρομος.

Αφήστε το στην Margot Robbie να το κάνει να δείχνει καλοκαιρινό και cool, φορεμένο λίγο διαφορετικά. Η εντυπωσιακή ηθοποιός βρήκε το τέλειο σύνολο για το γραφείο. Φόρεσε μονόχρωμο σύνολο σε κόκκινο, με blazer και κολάν, τα οποία συνδύασε με mules σε καφέ απόχρωση.

Το look της είχε κάτι το 80s και sporty ενώ τα τακούνια χάριζαν την απαραίτητη δόση θηλυκότητας. H 30χρονη star δημιούργησε ένα ενδιαφέρον look με χρώμα που μπορεί να φορεθεί με ευκολία τόσο στο γραφείο όσο και στην έξοδο.

Τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς σπαστά και το μακιγιάζ της σε γήινους τόνους από την Pati Dubroff.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.