ΣΤΙΛ

7 looks που θα απογειώσουν το στιλ των διακοπών σας


The Jennettes

1 Ιουλίου 2021

7 looks που θα απογειώσουν το στιλ των διακοπών σας
7 looks που θα απογειώσουν το στιλ των διακοπών σας

Σε τι φάση σας βρίσκουμε;

Εμείς πάλι είμαστε σε πολύ καλοκαιρινό mood. Επιτέλους καταργείται η απαγόρευση κυκλοφορίας και αισθανόμαστε πιο ελεύθερες! Φυσικά συνεχίζουμε να προσέχουμε και να προστατευόμαστε το ίδιο ίσως και περισσότερο, ακόμα και οι εμβολιασμένες της παρέας.

Κάτι μας λέει όμως ότι κι εσείς αισθάνεστε την ίδια ελευθερία και το πιθανότερο είναι πως προγραμματίζετε τις διακοπές σας. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός, είτε πρόκειται για μια γρήγορη και κοντινή απόδραση το Σαββατοκύριακο, είτε για περισσότερες ημέρες, είτε αν ακόμα είστε από αυτές που κάνουν tour στα ελληνικά νησιά κάθε καλοκαίρι, το στιλ σας θέλετε να δείχνει άψογο.

Αυτό αφήστε το επάνω μας. Η fashion editor Μάρθα Κουμπάνη και η beauty editor Ελένη Τσούτση δημιούργησαν 7 εκπληκτικά καλοκαιρινά looks με όλα τα απαραίτητα: Aπό τα ωραιότερα μαγιό, beachwear και stylish αξεσουάρ, στα must have beauty items και αντηλιακά.

Δημιουργήσαμε 7 διαφορετικά looks για κάθε στιλ. Σε όλα πρωταγωνιστής είναι -ποιος άλλος- από το μαγιό.

Cycladic

Λατρέψαμε το nude αυτό bikini Amalia Vrana, και το λευκό set φούστα και top από το NEMA Resortwear, που με τους κεντημένους μπλε ιππόκαμπους μας ταξίδεψαν στο Αιγαίο

jenny.gr
Μπικίνι Amalia Vrana, Πετσέτες θαλάσσης Αnaskela, Top και φούστα Nema Resortwear, Σανδάλια Ancient Greek Sandals, Τσάντα Gas Bijoux, Vichy Ideal Soleil Hydrating Αντηλιακό Water Spray Ενυδάτωσης SPF50, Caudalie Eau Des Vignes Γυναικείο Άρωμα
jenny.gr

Η αντηλιακή προστάσια το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντική. Το αντηλιακό νερό υψηλής προστασίας από τον ήλιο για ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ και ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy είναι το ιδανικό για εσάς. Φυσικά, ένα δροσερό άρωμα θα κάνει ακόμη πιο όμορφες τις καλοκαιρινές σας στιγμές. Το Caudalie Eau des Vignes, ένα φρέσκο ​​και λεπτό άρωμα που σας μεταφέρει σε έναν καλοκαιρινό κήπο στην καρδιά των αμπελώνων.

60s Vibe 

Η μεγάλη επιστροφή των 60s είναι γεγονός και συμπίπτει χρονικά με την ανάγκη για αισιοδοξία και χαρά μετά από μια δύσκολη περίοδο. Τα ζωηρά μοτίβα και prints, οι μεγάλοι στρογγυλοί φακοί στα γυαλιά ηλίου και η παλέτα με τις ζεστές αποχρώσεις συνθέτουν το τέλειο look για την παραλία.

jenny.gr
Ολόσωμο Sophe Deloudi, Πουκάμισο από οργάντζα The Shirt, Kαπέλο Capelo, Γυαλιά ηλίου Kaleos, Παπούτσια Marks & Spencer, Ριγέ πετσέτα θαλάσσης Anaskela, Υouth Lab. Brightening Vit-C Serum 
jenny.gr

Ο ορός της Youth Lab. είναι ο πλέον απαραίτητος για το καλοκαίρι. Είναι υψηλής περιεκτικότητας αντιοξειδωτικός ορός με βιταμίνη C νέας γενιάς που αναστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρα και αποκαθιστά τη φωτεινότητα και τον ομοιογενή τόνο της επιδερµίδας.

Tropical

To πόσο μας άρεσε το τροπικό αυτό print με τους παπαγάλους στο ολόσωμο από τα Calzedonia, δεν περιγράφεται. Αρκεί να σας πούμε ότι αρχίσαμε να ονερευόμαστε ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, καταγάλανα νερά ακόμα και σαφάρι!

jenny.gr
Ολόσωμο Calzedonia, Λινό πουκάμισο Marks & Spencer, Καπέλο Capelo, Εσπαντρίγιες Envie Shoes, Πολύχρωμα πέδιλα Havaianas, Πετσέτες Anaskela, La Roche Posay Anthelios XL Tinted Fluid Ultra-Light SPF50+, Garnier Fructis Watermelon Hair Food μάσκα για λεπτά και άτονα μαλλιά
jenny.gr

Η μάσκα μαλλιών Garnier Fructis Watermelon Hair Food αποτελεί αναντικατάστατο βήμα στην διαδικασία περιποίησης των μαλλιών. Χαρίστε τους μια στιγμή αναζωογόνησης και θα σας αποζημιώσουν με τη ζωντάνια και την ομορφιά τους. 

Η Garnier Fructis Watermelon Hair Food είναι δερματολογική αντηλιακή προστασία με ultra λεπτόρρευστη υφή που περιέχει σύνθεση ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα.

Black & White Goddess

Yπάρχει κάτι πιο chic και εντυπωσιακό από το ασπρόμαυρο; Ισες δόσεις minimal και ίσες glamorous το δίχρωμο μαγιό συνδυάστηκε άψογα με υπερμεγέθη αξεσουάρ από ψάθα και αρχαιοελληνικά σανδάλια.

jenny.gr
Kαπέλο Capelo, Μαγιό Calzedonia, Φούστα με κρόσσια Stefania Frangista, Σανδάλια Ancient Greek Sandals, Γυαλιά ηλίου Kaleo, Σκουλαρίκια Gas Bijoux, Κorres Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος, Grown Alchemist αντηλιακό
jenny.gr

Πρόκειται για μια ανάλαφρη ενυδατική mousse με υαλουρονικό οξύ, που χαρίζει φυσική λάμψη και αναδεικνύει τη νεανική όψη της επιδερμίδας, απαλύνοντας ατέλειες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Το αντηλιακό της Grown Alchemist διαθέτει μια αόρατη, ανάλαφρη, vegan σύνθεση που απλώνεται αβίαστα στο δέρμα, η οποία διαθέτει πρωτοποριακό εξαιρετικά διάφανο φυσικό οξείδιο ψευδαργύρου για να παρέχει ευρεία προστασία από το φάσμα των βλαβερών ακτίνων UVA / B και των περιβαλλοντικών επιθέσεων.

Εthnic Inspired

Το ντραπέ σετ της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαρίας Βαρβάρα με τις σούρες και την φούστα που θυμίζει παρεό ενέπνευσε την δημιουργία ενός look που έχει κάτι από Ασία και κάτι από Αφρικανικό σαφάρι.

Η ζεστή απόχρωση της terracotta ωστόσο μας θυμίζει έντονα καλοκαίρι.

jenny.gr
Σετ φούστα και top Μαρία Βαρβάρα, Αiki Diounot, Mονόχρωμο μαγιό Stefania Frangista, Μαγιό με prints Maa Boo, Kerastase Dry Shampoo, Molto Brown Body Cream
jenny.gr

Το Fresh Affair Dry Shampoo της Kérastase προσφέρει ανανέωση των μαλλιών, με υπέροχο άρωμα. Eίναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και άμυλο ρυζιού, αυτό το σπρέι σε μορφή πούδρας απορροφά άμεσα τη συσσωρευμένη λιπαρότητα στο τριχωτό και στα μαλλιά, αφήνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση με άρωμα φρεσκάδας.

Ενυδατωμένο δέρμα με μάραθο της Αυστραλίας, αλατισμένο κυπαρίσσι και αναζωογονητικές θαλάσσιες νότες με αυτή την ενυδατική κρέμα σώματος.

Retro

Το retro στιλ έχει επιστρέψει δυναμικά και αυτό μπορεί να σημαίνει μονάχα ένα πράγμα: ψηλόμεσα μαγιό, καπέλο και τόπι Αλίκη στο Ναυτικό. Εντάξει και περιοδικά Ρομάντσο και παλιά γραμματόσημα.

jenny.gr
Μπικίνι Amalia Vrana, Kαπέλο Capelo, Βερμούδα Marks & Spencer
jenny.gr

80s neon

fluo χρώματα έχουν επιστρέψει στα πλαίσια αναβιώσης των 80s. Αυτά τα φωσοφριζέ μαγιό δείχνουν απόλυτα stylish και δροσερά.

jenny.gr
Oλόσωμο Μaa Boo, Μπικίνι Μarks & Spencer, Πουκάμισο The Shirt, Λεοπάρ παρεό Stefania Frangista, Σαγιονάρες Havaianas, Παλέτα Σκιών Maybelline, Maybelline Lifter Gloss
jenny.gr

Η Nudes of New York παλέτα σκιών θα γίνει η αγαπημένη σας, όχι μόνο γιατί περιέχει 16 αποχρώσεις που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους, αλλά και γιατί η σύνθεσή τους είναι κρεμώδης προσφέροντας έντονο χρώμα που δεν αλλοιώνεται.

Το Maybelline Lifter Gloss ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Το αποτέλεσμα που δημιουργεί είναι τόσο εκθαμβωτικό που δεν θα αναζητήσετε ποτέ πια άλλο lip gloss. Λειαίνει ορατά τα χείλη και τους χαρίζει επιτέλους την γεμάτη όψη που επιθυμούσατε πάντα. Αρκεί μόνο μια κίνηση με το μεγάλο απλικατέρ που καλύπτει υπέροχα τα χείλη.

Glam Queen 

Αυτό το μαγιό με το mirror effect (έτσι αποφασίσαμε να το λέμε) είναι από μόνο του επιβλητικό και σε κάνει να αισθάνεσα βασίλισσα. Φανταστείτε το με φόντο μια βραχώδη παραλία, με μαύρα γυαλιά και gladiator σανδάλια.

jenny.gr
Ολόσωμο Mαγιό Maa Boo, Kαπέλο Capelo, Γυαλιά Kaleo, Tσάντα The Holy Bag, Σανδάλια Ancient Greek Sandals, Lancaster αντηλιακό, Νuxe λαδάκι για το σώμα και τα μαλλιά

Το αντηλιακό σώματος Sun Sensitive Delicate Softening Milk SPF50 της Lancaster, συνδυάζει πολύ υψηλή προστασία και το σύμπλεγμα Sensiboost της Lancaster, παρέχοντας άμυνα στην ευαίσθητη επιδερμίδα σας μαζί με ένα λαμπερό μάυρισμα που διαρκεί περισσότερο.

To ξηρό λάδι ενυδάτωσης της Nuxe δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας ενώ ενυδατώνει και προστατεύει το πρόσωπο σώμα και τα μαλλιά. Plus, είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε.

 

 

Styling: Mάρθα Κουμπάνη, Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.