ΣΤΙΛ

Rihanna: Mε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα με σκίσιμο σε δείπνο με τον A$AP Rocky


Μάρθα Κουμπάνη

25 Ιουνίου 2021

Rihanna: Mε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα με σκίσιμο σε δείπνο με τον A$AP Rocky
H Rihanna με 90s slip dress σε έξοδο με τον σύντροφό της

Η τελευταία εμφάνιση της Rihanna χαρακτηρίζεται από μοναδική ενέργεια της δεκαετίας του '90. Την Τετάρτη, η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας βγήκε ραντεβού με τον A $ AP Rocky στη Νέα Υόρκη και επιβεβαίωσαν την σχέση τους.

Η σταρ φορούσε ένα ροζ φόρεμα από τον γαλλικό οίκο Dior και κολιέ, σε συνδυασμό με χρυσά πέδιλα με τακούνι του Tοm Ford και shoulder bag από τον οίκο Fendi. Oλοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ροζ, γούνινο bucket hat. Το φόρεμά της στην πραγματικότητα είναι vintage και ανήκει στη συλλογή του Dior του 2002.

Αν και φαίνεται ότι η Rihanna ακολουθεί τις τάσεις, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αυτή που τις δημιουργεί. Το slip dress με το σκίσιμο ψηλά στο μηρό ήταν και παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές για θηλυκές και δροσερές εμφανίσεις.

Το ροζ εξελίσσεται στο χρώμα της σεζόν. Σύμφωνα με τον Lyst, έναν παγκόσμιο ιστότοπο αναζήτησης μόδας, οι αναζητήσεις "hot pink" και "pink" αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Η pop star έδειχνε χαμογελαστή και ερωτευμένη στο πλευρό του καλού της. Όσο για το look, θα το αντιγράψουμε.

Δείτε ακόμη:14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.