ΣΤΙΛ

Τα ωραιότερα φορέματα για petites - Δημιουργούν εφέ ψηλόλιγνης σιλουέτας


Μάρθα Κουμπάνη

25 Ιουνίου 2021

Τα ωραιότερα φορέματα για petites - Δημιουργούν εφέ ψηλόλιγνης σιλουέτας
Φορέματα για petites

Για όσες από εμάς δεν ξεπερνάμε το 1,65 με τα χέρια στην ανάταση, η αναζήτηση για τα καλύτερα καλοκαιρινά φορέματα μπορεί να γίνει περίπλοκη. Η ζέστη έκανε ήδη την παρουσία της αισθητή και τα σχέδια μας για διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει. Εμείς οι petites λοιπόν έχουμε αγκαλιάσει την ιδέα ότι τα ωραιότερα αρώματα μπαίινουν σε μικρά μπουκαλάκια. Αντί λοιπόν να προσπαθούμε να ανέβουμε πόντους φορώντας καθημερινά τακούνια αποφασίσαμε να φοράμε ό, τι μας αρέσει: Kαι μας αρέσουν τα φορέματα!

Θέλουμε φορέματα που θα μας χαρίσουν το πολυπόθητο εφέ ψηλόλιγνης σιλουέτας. Οι petites γνωρίζουν ότι σε αυτά τα μεγέθη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν δεν προσέχετε τις αναλογίες, η αγορά ενός καινούριου φορέματος να σημαίνει παραπάνω ύφασμα και τελικά, επίσκεψη στη μοδίστρα.

Εάν ψωνίζετε στο διαδίκτυο, το κόλπο είναι να ελέγχετε πάντα τις μετρήσεις του μήκους του ρούχου για να βεβαιωθείτε ότι θα σας ταιριάζει, πριν κάνετε check out. Αυτό το έξυπνο κόλπο θα σας γλιτώσει από τον πονοκέφαλο του να πρέπει να αλλάξετε το φόρεμα που πήρατε. Ωστόσο, πλέον πολλά από τα αγαπημένα μας brands διαθέτουν κατηγορία Petites που περιλαμβάνει ακόμα και μάξι φορέματα!

To μυστικό ακόμα και στις πιο μακριές γραμμές είναι να μην καλύπτουν τον αστράγαλο και να τονίζουν την μέση. Φυσικά τα minis αποτελούν πάντα μια ιδανική επιλογή.

Εμείς επιλέξαμε τα δικά μας αγαπημένα για αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.