ΣΤΙΛ

Τα πιο cool φορέματα της σεζόν έρχονται σε αυτή την απόχρωση


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιουνίου 2021

Τα πιο cool φορέματα της σεζόν έρχονται σε αυτή την απόχρωση
Τα φορέματα του καλοκαιριού θα έχουν πράσινο χρώμα

Την άνοιξη που μας πέρασε, η πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων μόδας Lyst ανέφερε ότι το πράσινο ήταν επρόκειτο να γίνει το χρώμα του 2021, με τις αναζητήσεις για την απόχρωση να αυξάνονται κατά 41% μέσα σε ένα μήνα. Στη συνέχεια το υιοθετήσαμε σε κάθε πτυχή της ζωή μας: από αγορές εσωτερικών χώρων έως αξεσουάρ. Υπήρξε, ωστόσο, κάτι που μας κέρδισε στα πράσινα φορέματα που βλέπουμε όλο και πιο συχνά στα feeds των πιο ενημερωμένων fashion influencers.

Green summer dresses

@FANNYEKSTRAND

Green summer dresses

@NNENNAECHEM

Το πράσινο είναι η απόχρωση που κάνει κάθε φόρεμα cool το φετινό καλλοκαίρι και μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα το γιατί. Eίναι φρέσκο, αισιόδοξο, πρωτότυπο, άρα στιλάτο.

Οι αποχρώσεις πολλές και διαφορετικές, από το πράσινο της μέντας και του φασκόμηλου στο έντονο πράσινο και το neon green. Στην αγορά τα σχέδια ποικίλλουν: Shirt dresses, μάξι, μίνι, slip, σε χαλαρή γραμμή και εντυπωσιακά μανίκια, σούρες ή prints. Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα.

Green summer dresses

@SLIPINTOSTYLE

Green summer dresses

@ANNEJOHANNSEN

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.