ΣΤΙΛ

To viral φόρεμα που έχει «σαρώσει» το Instagram


Μάρθα Κουμπάνη

29 Ιουνίου 2021

To viral φόρεμα που έχει «σαρώσει» το Instagram
Το φόρεμα που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες στο Instagram

Δεν ξέρoυμε για εσάς, αλλά κάθε φορά που κάποιος μας λέει ότι έχει καλά και κακά νέα και επιλέγουμε πρώτα να ακούσουμε τα κακά γνωρίζοντας ότι κάτι καλό έρχεται στη συνέχεια, για να διώξει την πικρία. Και μετά από αυτόν τον βαθύ προβληματισμό, έρχεται αυτό που θέλουμε να σας πούμε. Έχουμε καλά και κακά νέα σχετικά με το τελευταίο viral φόρεμα του Instagram.

Πολύ σωστά διαβάσατε, ένα μίνι πράσινο φόρεμα σαρώνει αυτές τις ημέρες το Instagram. 

Τα άσχημα νέα σχετικά, είναι ότι υπάρχουν ελάχιστα κομμάτια διαθέσιμα, για να το κάνουμε δικό μας, πριν εξαντληθεί. Τα καλά νέα όμως είναι ότι εκτός από εντυπωσιακό, είναι και πολύ προσιτό, ενώ αναμένεται να προστεθούν σύντομα περισσότερα κομμάτια.

 

 

 

Το μίνι shirt dress από τα Zara, έχει κρουαζέ γραμμή, μακριά μανίκια και διακριτικό σκίσιμο στον μηρό, ενώ η εκτυφλωτική πράσινη απόχρωση του είναι εκείνη που έχει κερδίσει τις fashionistas.

 

Οι πιο στιλάτες γυναίκες το φορούν με τους πιο πρωτότυπους τρόπους και τραβούν τα βλέμματα. 

Το πράσινο είναι η απόχρωση που κάνει κάθε φόρεμα cool το φετινό καλλοκαίρι και μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα το γιατί. Eίναι φρέσκο, αισιόδοξο, πρωτότυπο, άρα στιλάτο.

 

 

 

 

 


 

Ακόμα όμως κι αν δεν καταφέρετε να κάνετε δικό σας το Zara φόρεμα πριν γίνει sold out, έχουμε μερικές κομψές εναλλακτικές:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.