ΣΤΙΛ

«Curtain Reveal»: To νέο αποκαλυπτικό trend που θα τραβήξει τα βλέμματα


Μάρθα Κουμπάνη

2 Ιουλίου 2021

«Curtain Reveal»: To νέο αποκαλυπτικό trend που θα τραβήξει τα βλέμματα

Ο όρος «midriff-flossing» εισήλθε στο λεξικό της μόδας το περασμένο καλοκαίρι, με την άνοδο των αποκαλυπτικών cut-out tops και φορεμάτων. Το «Curtain Reveal» είναι ο νέος τρόπος να δείξουμε λίγο δέρμα και ήδη το έχουν υιοθετήσει τα πιο διάσημα It girls. Το trend που επιστρέφει από τα 90s θέλει τα tops, cropped tops και πουκάμισα να στερεώνονται κυριολεκτικά σε μια κλωστή. Τα tops πέφτουν ανοιχτά στο μπροστινό μέρος, αποκαλύπτοντας του κοιλιακούς και μέρος του στήθους και τραβούν τα βλέμματα.

Ήταν η J Lo και η Gwyneth Paltrow που το έκαναν δημοφιλές πίσω στη δεκαετία του '90. Και πως να ξεχάσουμε άλλωστε το πράσινο σετ της Donna Karan που φορούσε η Paltrow ως Estella στο Great Expectations το 1998;

jenny.gr

Ο Simon Porte Jacquemus επανέφερε την σέξι λεπτομέρεια στον τρόπο που δένουν τα tops μέσα από την νέα του συλλογή «La Montagne» για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2021, η οποία παρουσιάστηκε στην τρέχουσα Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η Κendall Jenner ήταν εκείνη που φορούσε το trend στο runway, ενώ νωρίτερα η Bella Hadid το φόρεσε στους δρόμους του Παρισιού.

Πριν μερικούς μήνες η Hailey Bieber το τόλμησε, φορώντας ένα ανοιχτό πράσινο πουκάμισο με denim παντελόνι.

jenny.gr

Οι πιο ενημερωμένες θα το φορέσουν με το τζιν τους ή μίνι φούστες και εντυπωσιακά strappy πέδιλα ή mules.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.