ΣΤΙΛ

8 ιδέες για να φορέσουμε το slip dress το καλοκαίρι


The Jennettes

5 Ιουλίου 2021

8 ιδέες για να φορέσουμε το slip dress το καλοκαίρι
8 ιδέες να φορέσουμε το slip dress το καλοκαίρι

Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν άφησε τελείως την ντουλάπα μας, αλλά το slip dress, μετά τη δόξα που γνώρισε στη δεκαετία του '90, βιώνει μια νέα εποχή.

Έχει έναν μαγικό τρόπο να συνδυάζει τον μινιμαλισμό με την πολυτέλεια, χάρη στις υφές του μεταξιού και σατέν, από το οποίο είναι κατασκευασμένο.

Κάνοντας ένα throwback πίσω στα 90s δεν γίνεται να μην θυμηθούμε την καλλίγραμμη σιλουέτα της έφηβης Kate Moss αλλά και την εκκεντρική Carrie Bradshaw του Sex & The City, να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Οι πιο διάσημες celebrities το έχουν αποθεώσει σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που τους δόθηκε, ακόμα και στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Το αισθησιακό φόρεμα που τυλίγει την σιλουέτα με χάρη είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι.

Πλεόν όχι μόνο φοριέται τη νύχτα και με σέξι τρόπο, αλλά και στο φως της ημέρας, με dad sandals, trainers ή τζιν μπουφάν. Ο τρόπος που πέφτει στο σώμα, χαρίζει άνεση, ελευθερία κινήσεων και αίσθηση δροσιάς, που είναι απαραίτητη τους ζεστούς μήνες.

Πώς όμως το συνδυάζουν οι πιο στιλάτες το 2021;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS