ΣΤΙΛ

Πώς θα φορέσουμε το denim shorts στην πόλη χωρίς να «φωνάζει» παραλία


Μάρθα Κουμπάνη

6 Ιουλίου 2021

Πώς θα φορέσουμε το denim shorts στην πόλη χωρίς να «φωνάζει» παραλία
Πώς θα φορέσουμε το denim shorts στην πόλη χωρίς να «φωνάζει» παραλία

Η αντιμετώπιση της καλοκαιρινής ζέστης που έχει γίνει πλέον μέρος της ρουτίνας μας είναι ένα δύσκολο task. Γι' αυτό επιστρατεύουμε βερμούδες και σορτς ως μέρος της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

Ένα από τα πιο basic και ευκολοφόρετα shorts, που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας είναι το τζιν σορτς. Είναι εκείνο το κομμάτι που φοράμε όσο κανένα άλλο όλο το καλοκαίρι. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά, μιας και δείχνουν το ίδιο cool με όλα: Aπό τα tank tops, στα λινά μας πουκάμισα και από τα sneakers στις flip flops. Ωστόσο, καθώς είναι άνετο και ευέλικτο, είναι αλήθεια πως σε πολλές περιπτώσεις συνδέεται με την παραλία. Τότε είναι που διστάζουμε να το φορέσουμε για τις βόλτες μας στην πόλη.

Story of your life; Πόσες φορές δεν έχει τύχει να σκεφτείτε να το φορέσετε και - αφού το έχετε φορέσει στην παραλία- να σας μοιάζει πιο ...πρόχειρο;

Όχι το αγαπημένο σας shorts είναι το ίδιο stylish με πριν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ανανεώσετε και να το φορέσετε λίγο διαφορετικά στην πόλη.

Εμείς βρήκαμε μερικές κομψές ιδέες και τρόπους να του κάνετε update.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.