ΣΤΙΛ

Aυτή είναι η ψάθινη τσάντα που θα κρατάμε όλη μέρα το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

6 Ιουλίου 2021

Aυτή είναι η ψάθινη τσάντα που θα κρατάμε όλη μέρα το καλοκαίρι
Η ψάθινη τσάντα που θα κρατάμε όλη μέρα το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι αγαπάμε λίγο παραπάνω τα απλά πράγματα. Μια βουτιά στα παγωμένα νερά, ένα δροσερό πιάτο δίπλα στο κύμα... Και για το ντύσιμο μας επιλέγουμε απλά και ελάφρια ρούχα, ενώ όσο πιο φυσικά τα υλικά τόσο το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και στα αξεσουάρ. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τσάντες τα τελευταία χρόνια διατηρούν το στιλ καλάθι. Οι basket bags εκτός από το αβίαστο γαλλικό στιλ που τις χαρακτηρίζει είναι ευρύχωρες και απόλυτα καλοκαιρινές.

Ανάμεσα στα σχέδια που μπορείτε να βρείτε στην αγορά ξεχωρίσαμε την Summer Bag της Intimissimi η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο αποχρώσεις, μια πιο ανοιχτή στην απόχρωση της άμμου και μία σε σοκολατί απόχρωση.

jenny.gr

Η all day summer bag της Intimissimi είναι η must αγορά του καλοκαιριού. Ιδανική για να ολοκληρώσετε τα holidays outfits και με eco friendly στάση
- στα πλαίσια του #IntimissimiCares – αφού αποτελείται από ανακυκλώσιμα υφάσματα.
Το εσωτερικό της είναι από 100% βαμβάκι και η εξωτερική της επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από νήμα από χαρτί. Μπορείτε να κάνετε δική σας την Intimissimi summer bag με αγορές 70€ και άνω* είτε μόνη της στην τιμή των 25€.

Θα γίνει η τσάντα που θα κρατάμε όλο το καλοκαίρι από το πρωί, στην πόλη, το γραφείο και φυσικά την παραλία και θα τραβήξει τα βλέμματα.

Το promo ισχύει για full price είδη έως 10/7 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Συνδυάστε την τσάντα σας με ένα λευκό φόρεμα για το απόλυτο summer look

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.