ΣΤΙΛ

Outfit Inspiration: Tα halters είναι η No 1 τάση του καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

7 Ιουλίου 2021

Outfit Inspiration: Tα halters είναι η No 1 τάση του καλοκαιριού

Μοιάζει σαν το μόνο για το οποίο μιλάμε τελευταία να είναι η μεγάλη αναγέννηση της μόδας του 2000. Ήμουν έφηβη τότε και σίγουρα υπάρχουν πολλά στοιχεία στιλ που ήλπιζα ότι δεν θα έβλεπα ξανά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για αυτήν την τάση. 

Κυρίες και κύριοι, παρουσιάζουμε την επιστροφή των halters. Βλέποντας ότι η αισθητική των πρώτων 00s έχει εκτοξευτεί το τελευταίο διάστημα, τα cut outs, τα tops και τα φορέματα με λεπτά κορδόνια και αναπάντεχα ανοίγματα είναι όπου κι αν κοιτάξουμε.

Ένα κομμάτι που φτιάχτηκε για να αναδείξει τους γυμνασμένους ώμους και θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση είναι το halter neck dress, που αποπνέει σέξι διάθεση και μια ιδιαίτερη πολυτέλεια. Τα καλλίγραμμα χέρια άλλωστε, είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλουμε να αναδείξουμε και ποιος καλύτερος τρόπος από ένα elegant και θηλυκό φόρεμα ή top, που τυλίγεται γύρω από τον λαιμό και αποκαλύπτει την μαυρισμένη επιδερμίδα στους ώμους και την πλάτη. 

Oι fashion influencers τούς δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία και μας χαρίζουν έμπνευση με τα σικάτα outfits.

Πάρτε έμπνευση από τα looks τους:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.