ΣΤΙΛ

Η Coco Rocha έφερε την high fashion στο κόκκινο χαλί των Καννών


Μάρθα Κουμπάνη

14 Ιουλίου 2021

Η Coco Rocha έφερε την high fashion στο κόκκινο χαλί των Καννών

Το Φεστιβάλ των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο χώρο και χρόνο για λίγη high fashion στο κόκκινο χαλί. Αφήστε το στην εμβληματική Coco Rocha να φέρει το drama στο red carpet!

Η 32χρονη μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε στις Κάννες για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας 'Aline: The Voice Of Love'.

Για την περίσταση επέλεξε μπορντό φόρεμα Dior και κοσμήματα Chaumet, ενώ το styling επιμελήθηκε ο στιλίστας Ilya Vanzato. Η Samira Pikpo ήταν η makeup artist πίσω από το δραματικό cat eye μακιγιάζ της Rocha και τα μαλλιά της ήταν φτιαγμένα με επιδεξιότητα από την Brigitte Meirinho σε ένα είδος πλεκτής αρχιτεκτονικής!

jenny.gr

Η Rocha τιμήθηκε στα World Influencers and Bloggers Awards το προηγούμενο βράδυ. Η Elite Model Look director αποδέχτηκε το βραβείο Pioneering Social Media in Fashion, φορώντας ένα λαμπερό ασημένιο σύνολο με την υπογραφή του Iris Van Herpen.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.