ΣΤΙΛ

#10yearsJennyGr: 10 χρόνια μόδας και ομορφιάς σε digital μορφή


17 Ιουλίου 2021

#10yearsJennyGr: 10 χρόνια μόδας και ομορφιάς σε digital μορφή

Το elegance και η άνεση ήταν, είναι και θα είναι πάντα προτεραιότητα σε ό,τι αφορά το προσωπικό μας ύφος. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, μοιραζόμαστε μαζί σας όλα τα νέα στον χώρο της μόδας, trends, shopping tips και DIYs, videos και συνεντεύξεις, αφιερώματα σε σημαντικές μορφές που επηρέασαν την βιομηχανία, όμορφες εικόνες αλλά και μεγάλες ιδέες που συμβάλλουν στην διαμόρφωση άποψης και κατ΄επέκταση του δικού σας προσωπικού στιλ.

Aπό το πρώτο άρθρο για το μικρό λευκό φόρεμα με τις broderie anglaise δια χειρός Celia Kritharioti, μια επιλογή κομψή και ιδανική για κάθε καλοκαίρι, έγινε η αφετηρία μιας μεγάλης διαδρομής στιλ. Το εφαλτήριο μιας πορείας γεμάτης έμπνευση, μέσα από ατελιέ καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών, μέσα από ελληνικά και διεθνή runway shows και από τα red carpets και τα looks διάσημων διεθνών celebrities, στο φρέσκο και συνεχώς νέο street style, που όλες αγαπάμε να χαζεύουμε. 

jenny.gr

Το στιλ μας ήταν πάντα δυναμικό και σύγχρονο με μία δόση glam, όπως εκείνο των γυναικών στις οποίες απευθυνόμαστε, το δικό σας. 

jenny.gr

Η ομάδα μας δημιούργησε πρωτότυπα και εντυπωσιακά fashion editorials που παραπέμπουν σε edgy κολάζ υψηλής αισθητικής.

jenny.gr

 

jenny.gr

Το περιοδικό HOPE ήταν ακόμα ένα ξεχωριστό project της ομάδας του #jennygr με shootings και εικόνες υψηλού επιπέδου. Ένα digital περιοδικό που σας κράτησε συντροφιά για πολλές συνεχόμενες σεζόν, μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του.

High fashion και καλλιτεχνικά εξώφυλλα, με άποψη, αισθητική και ανατρεπτική διάθεση, που ακόμα και σήμερα τα καμαρώνουμε σαν παιδιά μας.

 

jenny.gr

Cover Hope Magazine

 

Έντονες, ζωηρές αποχρώσεις mix & match χρωμάτων, prints, υφών και στιλ, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν το ύφος του HOPE. Ένα παιχνίδι αντιθέσων και έμπνευσης που πυροδότησε την φαντασία μας. Τόσο μέσα από την δημιουργική διαδικασία, όσο και το εκπληκτικό τελικό αποτέλεσμα κάθε τέυχους, αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο την μόδα και την ομορφιά.

jenny.gr

Κάθε fashion editorial ήταν προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από τους ταλαντούχους στιλίστες της ομάδας styling μας. Κάθε πρόταση μας ήταν και είναι εμπνευσμένη από τα κυρίαρχα fashion trends, όπως διαμορφώνονται από τα διεθνή runways και τις επιταγές της μόδας, προσαρμοσμένη πάντα στο δικό μας στιλ και με σεβασμό στην προσωπικότητα της κάθε αναγνώστριας. 

jenny.gr

 

jenny.gr

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το στιλ του Jenny ως μέσο, χωρίς να αναφερθούμε στο ξεχωριστό fashion show-θεσμό των Hautes Grecians που πραγματοποιήθηκε τρεις συνεχόμενες χρονιές, το 2017, 2018 και 2019, και ευελπιστούμε και σε μελλοντικές.

 

 

jenny.gr
PAN 0304

To πρώτο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής που πραγματοποίησε το Jenny.gr σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές και την υποστήριξη κορυφαίων brands - συνεργατών και φίλων μας- έως το σήμερα, έγραψε την δική του ιστορία στην ελληνική μόδα.
.

jenny.gr

Μας χάρισε στιγμές έντονων συναισθημάτων αλλά και glam και ομορφιάς, στο απόγειο της πορείας μας. Το Hautes Grecians ανέβασε τον πήχη σε όλα τα επίπεδα.

 

jenny.gr

Στα Ηautes Grecians συμμετείχαν μεταξύ άλλων, οι σχεδιαστές Angelos Bratis, Apostolos Mitropoulos, Atelier Loukia, Vassilis Emmanuel Zoulias, Vrettos Vrettakos, Deux Hommes, Laskaris κ.α. 

jenny.gr

Η ομορφιά, αυτή που ξεκινά από μέσα μας, περνά τις στιβάδες της επιδερμίδας μας και αντανακλάται τελικά στην εικόνα μας, σε ένα λαμπερό πρόσωπο είναι όλα αυτά τα χρόνια για εμάς πηγή έμπνευσης και γνώσης.

jenny.gr
Γιάννης και Ζελιάνα Φράγκου, Αγγελική Κανελλοπούλου, Έλζα Μαργαρώνη

 

Έμπνευση και γνώση που μοιραζόμαστε μαζί σας μέσα από κάθε μας beauty άρθρο, editorial ή show.   

jenny.gr

Το Ηautes Grecians ήρθε τότε να επιβεβαιώσει ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι ένας προορισμός μόδας, με τους fashion designers να συνεχίζουν να παράγουν collections που αντικατοπτρίζουν την δημιουργικότητα και ποιότητα, μέσα από σχέδια τους και να τα παρουσιάζουν στον upper θεσμό της μόδας και της υψηλής αισθητικής.

jenny.gr

Επιπλέον, ο θεσμός θέλησε να αναδείξει το ταλέντο νέων ανερχόμενων δημιουργών και ταυτόχρονα είχε καλό σκοπό.

jenny.gr
jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.