ΣΤΙΛ

Αυτό είναι το μπικίνι που θέλουν όλες το 2021, σύμφωνα με τις αναζητήσεις


Μάρθα Κουμπάνη

16 Ιουλίου 2021

Αυτό είναι το μπικίνι που θέλουν όλες το 2021, σύμφωνα με τις αναζητήσεις
Το πιο δημοφιλές μπικίνι του 2021

Καλοκαίρι και αυτό που αναζητούν μέχρι και την τελαιυταία στιγμή οι περισσότερες γυναίκες είναι (ακόμα ένα) μαγιό. Κι αν σας λέγαμε ότι ξέρουμε αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες;

Δεν το λέμε εμείς, αλλά τα δεδομένα για το δεύτερο τρίμηνο του 2021 (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος) που έδωσε στη δημοσιότητα η πλατφόρμα The Lyst, που ανέδειξαν και τα δυο μαγιό που βρέθηκαν στην πρώτη 10άδα των προτιμήσεων. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης brands, το μπικίνι που αποδείχτηκε πιο δημοφιλές στις αναζητήσεις - 6ο στην λίστα με τις καλοκαιρινές αγορές γενικά- είναι το zebra print bikini του The Attico.

Δεν είναι βέβαια καθόλου τυχαίο μπικίνι, αφού μ' αυτό εμφανίστηκαν τόσο η Hailey Bieber στις διακοπές της στην Ελλάδα όσο και η Dua Lipa στο τελευταίο της video clip για το τραγούδι Love Again.

Το zebra print είναι το πιο trendy print της χρονιάς, το οποίο το βλέπουμε παντού. Από μαγιό, μέχρι φούστες και φορέματα.

 

Τα δυο πιο δημοφιλή μαγιό του φετινού καλοκαιριού

 

 

 

 

 

Στην 8η θέση, βρίσκεται ένα ολόσωμο μαγιό, και συγκεκριμένα το Trésor De La Mer του οίκου Versace  με τα εμπνευσμένα από τον βυθό της θάλασσας μοτίβα , που ο οίκος παρουσίασε στην SS21 συλλογή του. 

Versace Trésor De La Mer μαγιό

Versace

Προς το παρόν το πιο δημοφιλές μπικίνι του 2021 είναι sold out ωστόσο εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά zebra print μαγιό, για να υιοθετήσετε την τάση:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.