ΣΤΙΛ

To χρώμα που θα χαρακτηρίσει τα φθινοπωρινά looks - Οι fashionistas το φορούν ήδη


Μάρθα Κουμπάνη

18 Ιουλίου 2021

To χρώμα που θα χαρακτηρίσει τα φθινοπωρινά looks - Οι fashionistas το φορούν ήδη
To χρώμα που θα χαρακτηρίσει τα φθινοπωρινά looks

Tην φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι οι σχεδιαστές μοιάζει να συμφώνησαν ότι το στιλ μας πρέπει να αποπνέει αισιοδοξία και χαρά. Για αυτό και οι περισσότερες συλλογές ήταν γεμάτες από έντονα, φωτεινά χρώματα και αποχρώσεις. Ροζ και πράσινο είναι εκείνα που είδαμε να αγκαλιάζει με μεγαλύτερη άνεση το fashion crowd, όμως φαίνεται ότι το καλοκαίρι τα κορίτσια της μόδας έχουν νέα αγαπημένη απόχρωση.

Το καλοκαίρι θα είναι αφιερωμένο στους τόνους του ηλιοβασιλέματος.Το πορτοκαλί που κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού, ήταν στις συλλογές των Versace,Brandon Maxwell και MSGM.

Εχει την ιδιότητα να ταιριάζει τόσο σε γυναίκες με ανοιχτά χρώματα, όσο και σε μελαχρινές και δείχνει chic όπως κι αν επιλέξετε να το φορέσετε. Τι εννοούμε;

Από ένα θηλυκό slip dress που αγκαλιάζει τη σιλουέτα, σε ένα stylish κοστούμι ή μικρές πινελιές μέσα από τα αξεσουάρ, το πορτοκαλι είναι σχεδόν πάνω σε κάθε κομμάτι δίνοντας ατελείωτες επιλογές και τρόπους να το συνδυάσετε. Χαζεύοντας τα Instagram προφίλ των Influencers, παρατηρήσαμε ότι ο συνδυασμός με το ροζ -σε κάθε βαθμίδα- είναι πολύ δημοφιλής. Πάντα όμως μια έντονη απόχρωση έρχεται σε αρμονία, αν την φορέσετε με neutrals.

Δείτε πως το φορούν τα fashion girls.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.