ΣΤΙΛ

Το στιλ φούστας που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιουλίου 2021

Το στιλ φούστας που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα
Το στιλ φούστας που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα

Τα animal prints έχουν αποδείξει ότι αποτελούν κομμάτια- επένδυση. Ανεξάρτητα από τη σεζόν, καταφέρνουν πάντα να βρίσκονται στις συλλογές σχεδιαστών, ενώ κυριαρχούν στα high street brands σχεδόν σε κάθε μορφή που μπορείτε να σκεφτείτε. Παπούτσια, τσάντες, παλτό, φορέματα. Ωστόσο, ίσως καμία αγορά animal print δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο μια animal print φούστα.

Το καλοκαίρι βλέπουμε τις fashion insiders να τις φορούν όλο και περισσότερο και οι animal print skirts να μετατρέπονται στο θεμέλιο των καλοκαιρινών outfits. Φοριούνται με τα πάντα, από απλά tank tops, μέχρι statement jackets και πουκάμισα έως bralettes και σχεδόν όλα τα tops. Τα κορίτσια της μόδας φαίνεται πως προτιμούν να φορούν την δική τους φούστα τους με κομμάτια στην ουδέτερη παλέτα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε - πιστεύουμε ότι τα animal prints μπορούν να δείχνουν κομψά και με φωτεινά χρώματα.

Animal Print Skirts: @ruerodier wears a leopard print skirt with a black bra top

@RUERODIER

Animal Print Skirts: @monikh wears a zebra print skirt with a safari jacket

@MONIKH

Animal Print Skirts: @femmeblk wears a knitted tiger skirt with a black racer vest

@FEMMEBLK

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.