ΣΤΙΛ

Παιχνιδιάρικες και πολύχρωμες: Oι μίνι φούστες με prints έχουν την στιγμή τους


Μάρθα Κουμπάνη

31 Ιουλίου 2021

Παιχνιδιάρικες και πολύχρωμες: Oι μίνι φούστες με prints έχουν την στιγμή τους
Oι μίνι φούστες με prints έχουν την στιγμή τους

Θυμάστε μερικά καλοκαίρια πριν που φορούσαμε αποκλειστικά μίντι φούστες; Λοιπόν, ξεχάστε το.

Παιχνιδιάρικες και ζωηρές μίνι φούστες είναι ακριβώς το τονωτικό που χρειαζόμασταν αυτή τη σεζόν. Είτε φορούνται με το επάνω μέρος του μπικίνι, είτε με ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο, τα minis του φετινού καλοκαιριού έχουν τα πιο μοδάτα prints και κάνουν άμεσο boost στη διάθεση μας.

jenny.gr

 Το runway show του οίκου Miu Mius για το καλοκαίρι του 2021 περιελάμβανε μια σειρά από κοντές φούστες σε γλυκές, pastel αποχρώσεις και κεντημένες με χάντρες και συνδυάστηκαν με ριγέ polo μπλουζάκια.. Στον οίκο Chanel, είδαμε μοναδικά κομψές bouclé φούστες, στολισμένες με μικροσκοπικά φτερά, ενώ στον Versace, frou frou minis με βολάν, βάφτηκαν στα χρώματα του βυθού και στολίστηκαν με αστερίες.

jenny.gr

Από την άλλη, το The Attico, το οποίο φέτος εξυπηρετεί όλες τις καλοκαιρινές ανάγκες της ντουλάπας μας, έχοντας κυκλοφορήσει το πιο δημοφιλές μπικίνι του 2021, έχει φροντίσει και για την συλλογή με τις φούστες μας δημιουργώντας τα πιο stylish ψυχεδελικά και disco σχέδια. 

Οι γραμμές ποικίλλουν από 60s και 70s χρωματικούς συνδυασμούς, μέχρι 80s και 90s αναφορές όμως το μήνυμα είναι πάντα το ίδιο: Tα minis επέστρεψαν για τα καλά.

Celebrities και Influencers φορούν τα πιο καυτά minis για φέτος και μας δίνουν έμπνευση. Ήταν άλλωστε ευκαιρία να αποκαλύψουν τα μαυρισμένα πόδια τους. Κάπως έτσι το βλέπουμε κι εμείς και για αυτό βρήκαμε τις πιο jazzy μίνι φούστες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.