ΣΤΙΛ

Sarah Jessica Parker: To iconic ροζ φόρεμα Carolina Herrera στην επιστροφή της ως Carrie Bradshaw


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιουλίου 2021

Sarah Jessica Parker: To iconic ροζ φόρεμα Carolina Herrera στην επιστροφή της ως Carrie Bradshaw
To iconic ροζ φόρεμα Carolina Herrera της Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw

Αέρας «Sex and the City» κυριαρχεί στην πόλη της Νέας Υόρκης, καθώς αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης επιστροφής της θρυλικής σειράς με τίτλο «And Just Like That…».

Ο φακός απαθανάτισε την πρωταγωνίστρια Sarah Jessica Parker στο Soho φορώντας το iconic Taffeta shirt dress του οίκου CH Carolina Herrera, σε ζωηρή ροζ απόχρωση, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην CH boutique στον πρώτο όροφο του Golden Hall.

Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis επέστρεψαν με εντυπωσιακά σύνολα και οι σκηνές αρχίζουν να παίρνουν μορφή μιας σειράς 10 επεισοδίων που θα παρουσιάζει το ταξίδι της ζωής και της φιλίας τους στην ηλικία των 50.

jenny.gr

Το hot pink είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας φέτος γεγονός που επιβεβαιώνει και το αιώνιο style icon Sarah Jessica Parker (και το alter ego της Carrie Bradshaw). Η Carrie το φορούσε με μαύρη ζώνη με τρουκς και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ κρατούσε πράσινη handbag.

STYLE TIP: Συνδυάστε ιδανικά το Taffeta dress με το Metropolitan Insignia clutch του οίκου
CH Carolina Herrera, σε ασημί ή χρυσό χρώμα.

    Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.