ΣΤΙΛ

Καρδιές, αστέρια, λουλούδια: Aπό την Lady Gaga στο Ιnstagram, τα μπικίνι έχουν ανατρεπτικά σχήματα


Μάρθα Κουμπάνη

24 Ιουλίου 2021

Καρδιές, αστέρια, λουλούδια: Aπό την Lady Gaga στο Ιnstagram, τα μπικίνι έχουν ανατρεπτικά σχήματα
Tα μπικίνι φέτος έχουν ανατρεπτικά κοψίματα

Η Lady Gaga εκτός από το ταλέντο της στο τραγούδι, την μουσική και το χορό, είναι και ένα από τα μεγαλύτερα style icons.
Με εμφανίσεις που δεν γίνεται να μην συζητηθούν, από το κόκκινο χαλί, στην ορκομωσία του Αμερικανού Προέδρου και από τις εμφνίσεις της επί σκηνής, στο Instagram της, τα looks της εντυπωσιάζουν και συχνά μας εμπνέουν.

Έτσι όταν λέει ότι αυτό το ιδιαίτερο μπικίνι είναι τάση δεν έχουμε παρά να την πιστέψουμε.

Η Lady Gaga ανάρτησε ένα βίντεο, που την δείχνει να βγαίνει από την πισίνα με ένα αποκαλυπτικό πορτοκαλί μαγιό. Nαι και;

To bikini top της είχε το σχήμα αστεριών.

Την ίδια στιγμή η Megan Fox εμφανίζεται να ποζάρει για το Βasic Magazine, φορώντας ένα μαύρο πλεκτό μπικίνι σε σχήμα καρδιάς.

Αλλά και πολλά δημοφιλή brands έχουν κυκλοφορήσει σχέδια μπικίνι με μοναδικά κοψίματα. Ένα από αυτά, το Cult Gaia δημιούργησε το The Dylan Crochet Bikini που έχει ξεχωρίσει στα social media. Και δεν έμεινε εκεί. Τα πλεκτά του λουλούδια επεκτάθηκαν και σε top.

Η τάση είναι εμπνευσμένη από τα 70s και συνδυάζει τα crochet με τα cut outs (σκέφτεστε καλύτερο combo; Eμείς όχι).

Οι μεγαλύτερες stars δείχνουν αδυναμία στα ιδιαίτερα αυτά σχέδια bikini που ολοένα και κατακτούν τις πιο στιλάτες γυναίκες του Instagram.

Είτε λοιπόν μπορείτε να πλέξετε μόνες σας ένα τέτοιο μπικίνι (θέλουμε κι εμείς), είτε όχι, αυτό το trend πρέπει να το δοκιμάσετε.

Το bikini top σας, θα τραβήξει τα βλέμματα στην παραλία, ενώ μπορείτε να το φορέσετε και ως bralette στην βραδινή έξοδο στο νησί με μια ψηλόμεση φούστα ή παντελόνα και strappy sandals.

Δείτε ακόμη:Tα πιο κομψά crochet κομμάτια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.