ΣΤΙΛ

Scarf tops: Tα μαντήλια μετατρέπονται στα tops που θα φοράμε όλη μέρα στις διακοπές


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιουλίου 2021

Scarf tops: Tα μαντήλια μετατρέπονται στα tops που θα φοράμε όλη μέρα στις διακοπές
Tα μαντήλια μετατρέπονται στα tops που θα φοράμε όλη μέρα στις διακοπές

Πολλοί από εμάς θυμόμαστε τις μέρες που η Beyoncé και η Britney Spears ερμήνευαν φορώντας μαντήλια ως τοπ.  Αλλά και όταν η Jennifer Aniston περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG με μαύρο scarf top και μάξι φούστα.

jenny.gr

Μέσα σε μια πρόσφατη αναβίωση της δεκαετίας του 2000 από την Gen Z, το look επιστρέφει καλύτερο από ποτέ το 2021. Τα handkerchief tops ή αλλιώς scarf tops είναι μαντήλια διπλωμένα ώστε να σχηματίζουν V και δένουν στην πλάτη, ενώ θα τα βρείτε και με λεπτές τιράντες που εξασφαλίζουν ασφάλεια και περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Ως tops μπορούν να συνδυαστούν με ατελείωτους τρόπους, ενώ αναδεικνύουν τους ηλιοκαμμένους ώμους. Μονόχρωμα ή με prints τα scarf tops είναι το look που θα θέλετε να φοράτε όλο το καλοκαίρι.

jenny.gr

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την κορυφαία τάση είναι ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε την δική σας DIY μοναδική έκδοση, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μεταξωτό μαντήλι στην γκαρνταρόμπα σας, δίνοντας ένα εντελώς νέο νόημα στην ανακυκλωμένη μόδα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.