ΣΤΙΛ

Summer Camp: Τα κολιέ από πολύχρωμες χάντρες που φορούν όλες


Μάρθα Κουμπάνη

2 Αυγούστου 2021

Summer Camp: Τα κολιέ από πολύχρωμες χάντρες που φορούν όλες
Τα κολιέ από πολύχρωμες χάντρες που φορούν όλες

Aντίο, χρυσό και ασημί! Φέτος το καλοκαίρι, οι πιο stylish γυναίκες παίζουν με τα κοσμήματά τους και φορούν κολιέ από χάντρες στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Σίγουρα έχουν πλημμυρίσει και το δικό σας Instagram feed με DIY παιχνιδιάρικες και πολύχρωμες αλυσίδες για τον λαιμό. Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά και αυτό εκφράζεται στο στιλ μας με τα πιο απλά και δροσερά ρούχα, τα πιο χαρούμενα μοτίβα και κοσμήματα που μπορούμε πανεύκολα να φτιάξουμε μόνες μας, ένα απόγευμα στην παραλία!

Το trend επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι από τα 90s ονομάζεται summer camp και μας μεταφέρει στην παιδική μας ηλικία και τα ατελείωτα καλοκαίρια και παιχνίδια στην κατασκήνωση.

Εκτός από χάντρες, τα κολιέ μπορεί να έχουν γράμματα που σχηματίζουν λέξεις και μηνύματα, όπως «αγάπη» ή μαγεία. Μπορούν ακόμα κάπου κάπου να έχουν ακατέργαστα λευκά μαργαριτάρια ή κοχύλια, ή ακόμα και charms όπως φρούτα και σύμβολα.

Είναι τόσο κεφάτα και girly που μπορούν να φορεθούν πολύ πέρα από την παραλία πάνω από το μπικίνι σας. Φοριούνται όλη την ημέρα ακόμα και τα βράδια στο νησί και χαρίζουν μια ξεχωριστή πινελιά στα summer looks σας.

Μπορείτε πάντα να φτιάξετε το δικό σας με μια επίσκεψη σε ένα χαντράδικο (πόσο 90s) -σίγουρα μπαίνετε στον πειρασμό να στείλετε ένα μήνυμα μέσα από το κολιέ σας σε κάποιον- ή να διαλέξετε το δικό σας ανάμεσα στα αγαπημένα μας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.