ΣΤΙΛ

6 φθινοπωρινές τάσεις που μπορούμε να φορέσουμε τον Αύγουστο


Μάρθα Κουμπάνη

9 Αυγούστου 2021

6 φθινοπωρινές τάσεις που μπορούμε να φορέσουμε τον Αύγουστο

Είμαστε στην καρδιά του Αυγούστου και ξέρουμε πως κι εσείς όπως κι εμείς αισθάνεστε εντελώς απρόθυμες να  αποδεχτείτε ότι το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του. Και είναι αλήθεια ότι η ζέστη συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβιο. Όμως όταν σκεφτόμαστε το στιλ μας έχει φτάσει σε τέλμα. Φορέσαμε τα πιο εντυπωσιακά ολόσωμα και τα πιο σέξι μπικίνι. Φορέσαμε τα πιο δροσερά μάξι και ρομαντικά μίντι, τα λινά μας παντελόνια και τα cute tops με prints. Mήπως είναι η ώρα για μια ανανέωση;

Το φθινόπωρο έρχεται στο στιλ μας σε μικρές δόσεις -τα micro trends- και γίνεται ένα με τα καλοκαιρινά σύνολα που λατρέψαμε. Αντί λοιπόν να σκέφτεστε την επιστροφή στο γραφείο, το σχολείο ή τη σχολή, σκεφτείτε όλα τα καινούργια trends της φετινής μόδας που μπορείτε να φορέσετε τώρα και να τα φορέσετε πρώτες. 

Οι πασαρέλες έχουν ήδη μιλήσει, μίλησαν πολύ καιρό πριν, συγκεκριμένα οι φθινοπωρινές χειμερινές τάσεις 2021-2022 παρουσιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι βιτρίνες φορούν τα πρώτα cozy πλεκτά.

 Βρήκαμε αυτές τις 9 μικρο-τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν το φθινόπωρο, αλλά λόγω των χαρακτηριστικών τους μας επιτρέπουν να αρχίσουμε να τις φοράμε τώρα . Φυσικά, δεν πρόκειται για ζεστά ρούχα, ούτε μπότες, ούτε αξεσουάρ που θα σας κάνουν να  ην αισθάνεστε άνετα.

Πλατφόρμες

jenny.gr

Skirt Suits

jenny.gr

Scrunchie XXL

jenny.gr

Πορτοκαλί 

jenny.gr

Mini Bags 

jenny.gr

Παντελόνια με prints 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.