ΣΤΙΛ

Η Jennifer Aniston ποζάρει με τη μεγαλύτερη τάση στα φορέματα του φθινοπώρου


The Jennettes

4 Αυγούστου 2021

Η Jennifer Aniston ποζάρει με τη μεγαλύτερη τάση στα φορέματα του φθινοπώρου
Η Jennifer Aniston ποζάρει με τη μεγαλύτερη τάση στα φορέματα του φθινοπώρου

Η Jennifer Aniston είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Hollywood, χάρη τόσο στην συμμετοχή της στο Friends, όσο και για τον cool χαρακτήρα της. Λίγες εβδομάδες μετά το reunion των Friends από την HBO η star έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το Instyle. Μίλησε στο περιοδικό για την πανδημία, το εμβόλιο και αποκάλυψε ότι απομάκρυνε πολλούς αντιεμβολιαστές και αρνητές από τη ζωή της. «Είμαι φιλόδοξη να είμαι ένας ευτυχισμένος, ικανοποιημένος, εκπληρωμένος άνθρωπος, χωρίς τύψεις για πράγματα που ήξερα ότι μπορούσα να κάνω και δεν έκανα», δήλωσε στο περιοδικό.

Ωστόσο δεν μπορούμε να μην σταθούμε και χαζέψουμε το στιλ της και το πόσο όμορφη και γαλήνια δείχνει. Η 52χρονη αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού μόδας με ένα από τα πιο κομψά φορέματα που έχουμε δει τελευταία. Ένα λευκό, σέξι φόρεμα με σκισίματα πάνω από τους μηρούς και εντυπωσιακά κοσμήματα, καθισμένη σε μια καρέκλα.Τα σκισίματα αποκάλυπταν τα καλλίγραμμα πόδια της και αποτελούν μεγάλη τάση για το ερχόμενο φθινόπωρο. 


 

Στις φωτογραφίες, τα σύνολα που φορά είναι εμπνευσμένα από τα 70s. Πολύχρωμα, με ρίγες, λεπτομέρειες από γούνα, sparkly, με retro, γεωμετρικά μοτίβα σε σοφιστικέ τόνους, η Aniston ποζάρει χαλαρή σε ένα σπίτι με ξύλινη επένδυση στους τοίχους και θέα με φοίνικες στο Λος Άντζελες. 

Το styling επιμελήθηκε η Julia von Boehm ενώ τα μαλλιά της έπεφταν καλοχτενισμένα και  στους ώμους της. Το μαγιγιάζ της όπως πάντα φυσικό και εκείνη λαμπερή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.