ΣΤΙΛ

Έτσι θα μεταμορφώσετε το look σας με ένα μόνο fashion item


Μάρθα Κουμπάνη

4 Αυγούστου 2021

Έτσι θα μεταμορφώσετε το look σας με ένα μόνο fashion item
Έτσι θα μεταμορφώσετε το look σας με ένα μόνο fashion item

Σκέφτεστε κάτι πιο δροσερό και stylish για τον καύσωνα από ένα μαντήλι φορεμένο ως top; Mια πρόταση ιδανική οχι μόνο για τα cool vibes των διακοπών και του νησιού, αλλά και για την πόλη όταν η θερμοκρασία χτυπά κόκκινο. Επιπλέον ένα scarf top μπορεί να φορεθεί και στην βραδινή έξοδο και να αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια!

Πολλοί από εμάς θυμόμαστε τις μέρες που η Beyoncé και η Britney Spears ερμήνευαν φορώντας μαντήλια ως τοπ. Αλλά και όταν η Jennifer Aniston περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG με μαύρο scarf top και μάξι φούστα.

Μέσα σε μια πρόσφατη αναβίωση της δεκαετίας του 2000 από την Gen Z, το look επιστρέφει καλύτερο από ποτέ το 2021. Τα handkerchief tops ή αλλιώς scarf tops είναι μαντήλια διπλωμένα, ώστε να σχηματίζουν V και δένουν στην πλάτη, ενώ θα τα βρείτε και με λεπτές τιράντες που εξασφαλίζουν ασφάλεια και περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Ως tops μπορούν να συνδυαστούν με ατελείωτους τρόπους, ενώ αναδεικνύουν τους ηλιοκαμμένους ώμους. Μονόχρωμα ή με prints τα scarf tops είναι το look που θα θέλετε να φοράτε όλο το καλοκαίρι.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την κορυφαία τάση είναι ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε την δική σας DIY μοναδική έκδοση, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μεταξωτό μαντήλι στην γκαρνταρόμπα σας, δίνοντας ένα εντελώς νέο νόημα στην ανακυκλωμένη μόδα.