ΣΤΙΛ

H Jennifer Lopez ξέρει από καλοκαιρινά φορέματα: Απόδειξη το νέο look της με cut - out dress


Μάρθα Κουμπάνη

5 Αυγούστου 2021

H Jennifer Lopez ξέρει από καλοκαιρινά φορέματα: Απόδειξη το νέο look της με cut - out dress
H Jennifer Lopez ξέρει από καλοκαιρινά φορέματα: Απόδειξη το look της με cut - out dress

Η Jennifer Lopez πέρασε το Σάββατο στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, χαλαρώνοντας στο σκάφος της και περπατώντας στη γραφική ιταλική πόλη Ριβέρα, με ένα καλοκαιρινό σύνολο.

Η 52χρονη pop diva είναι γνωστό style icon που μπορούμε να εμπιστευτούμε και να αντιγράψουμε για έμπνευση για τα δικά μας σύνολα καλοκαιρινά και όχι μόνο. Κι αν υπάρχει κάποιος πο ξέρει από εντυπωσιακά καλοκαιρινά φορέματα είναι σίγουρα εκείνη. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το iconic Jungle dress του οίκου Versace πο φόρεσε πρώτη φορά το 2000 και οδήγησε στη δημιουργία του Google Image Search. To ίδιο look επανέλαβε και το 2020 όταν περάτησε στην πασαρέλα του οίκου. 

Σε άλλα νέα, στην τελευταία της εμφάνιση φορά ένα άλλο chic καλοκαιρινό φόρεμα, χωρίς jungle prints, πιο προσγειωμένο αλλά και πιο ευκολοφόρετο από εμάς!

jenny.gr

Η Lopez συνδύασε ένα λευκό μίντι φόρεμα Cult Gaia με γυαλιά ηλίου Gucci, σανδάλια Havaianas και πολύχρωμη tote Dolce & Gabbana. Γύρω στο λαιμό της ήταν το κολιέ με το όνομα του Ben που φορούσε καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της, ως φόρος τιμής στον μεγάλο έρωτά της Ben Affleck, ο οποίος έκανε διακοπές μαζί της.

To φόρεμα είναι ένα ευέλικτο shirt dress με άνετο μήκος μέχρι τη γάμπα και κοντά μανίκια ενώ έχει ιδιαίτερα, γεωμετρικά ανοίγματα γύρω από την μέση. 

jenny.gr

 

jenny.gr

Faithfull The Brand

Η Lopez και ο Affleck, βρίσκονταν στην Ευρώπη την τελευταία εβδομάδα, όπου γιόρτασαν τα 52α γενέθλια της JLo. Οι δυο τους επισημοποίησαν την σχέση τους στο Instagram της Lopez, μετην σταρ να μοιράζεται μια φωτογραφία τους να φιλιούνται.

Δείτε ακόμα: Tα ωραιότερα λευκά φορέματα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.