ΣΤΙΛ

Bike-Shorts Bodysuit: To αμφιλεγόμενο ρούχο που φορούν τώρα τα κορίτσια της μόδας


Μάρθα Κουμπάνη

16 Αυγούστου 2021

Bike-Shorts Bodysuit: To αμφιλεγόμενο ρούχο που φορούν τώρα τα κορίτσια της μόδας
Bike-Shorts Bodysuit: To αμφιλεγόμενο ρούχο που φορούν τώρα τα κορίτσια της μόδας

Η τάση του athleisure έφτασε στο αποκορύφωμα της τον περασμένο χρόνο με influencers και διασημότητες να φορούν σύνολα activewear και loungewear για να περάσουν άνετες την παραμονή στο σπίτι.

Μεταξύ άλλων, είδαμε το catsuit να επιστρέφει στη μόδα και να την κατακτά.

Εφαρμοστές, αλλά ταυτόχρονα ελαστικές ολόσωμες φόρμες, τύλιξαν το σώμα από το collarbone μέχρι τον αστράγαλο με άνεση και τους επέτρεπαν να τρέξουν, να χορέψουν και γενικώς ελευθερία κινήσεων.

Ωστόσο το καλοκαίρι η τάση πήρε μία νέα μορφή. Τα κορμάκια αυτά έχουν νέο μήκος και μοιάζουν με ποδηλατικά shorts. Πλέον εμφανίζονται όχι μόνο ως μία χαριτωμένη και άνετη φόρμα για την προπόνηση αλλά ως ένα outfit που λειτουργεί για τη δουλειά ακόμη και για ένα βραδινό ποτό!

Φυσικά πίσω και από αυτήν την τάση εντοπίζουμε για ακόμα μία φορά τις Kendall Jenner και Hailey Bieber. Tα δύο διάσημα μοντέλα ήταν από τις πρώτες που φόρεσαν την αμφιλεγόμενη τάση, δίνοντας η καθεμία την δική της προσωπική πινελιά και twist. H δεύτερη μάλιστα μας έδειξε τον τρόπο να φορέσουμε βράδυ, με την Saint Laurent εκδοχή που επέλεξε, η οποία είναι στολισμένη με φτερά.

Για το υπόλοιπο καλοκαίρι και για όσο ακόμα η θερμοκρασία είναι υψηλή θα το φορέσουμε μόνο του με sneakers ή mules και chunky πέδιλα.

Τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες θα προσθέσουμε καμπαρντίνες και ενδιαφέροντα blazers.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.