ΣΤΙΛ

«Τώρα και τότε»: H Carrie Bradshaw φόρεσε ξανά ένα από τα iconic παπούτσια της (και δεν είναι Manolos)


Μάρθα Κουμπάνη

24 Αυγούστου 2021

«Τώρα και τότε»: H Carrie Bradshaw φόρεσε ξανά ένα από τα iconic παπούτσια της (και δεν είναι Manolos)
H Carrie Bradshaw φόρεσε ξανά ένα από iconic παπούτσια της

Αέρας «Sex and the City» κυριαρχεί στην πόλη της Νέας Υόρκης, καθώς αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης επιστροφής της θρυλικής σειράς με τίτλο «And Just Like That…». Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis επέστρεψαν με εντυπωσιακά σύνολα και οι σκηνές αρχίζουν να παίρνουν μορφή μιας σειράς 10 επεισοδίων που θα παρουσιάζει το ταξίδι της ζωής και της φιλίας τους στην ηλικία των 50.

H Sarah Jessica Parker είναι και πάλι η Carrie Bradshaw και μας το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. To ενδιαφέρον του κοινού είναι στραμμένο σε εκείνη και τα γυρίσματα ενώ κάθε τόσο sneak peaks έρχονται στην δημοσιότητα.

Οι φωτογραφίες που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει, μας έχουν δώσει μια γεύση για το στιλ της Carrie στο σήμερα, 17 χρόνια μετά το Sex & The City. Aυτή την φορά, η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μία ακόμα εικόνα: Ένα από τα looks της!

Σε αυτό η Carrie φορά ένα από τα πιο iconic ζευγάρια παπούτσια, που φορούσε στην cult σειρά των 90s και δεν είναι οι διάσημες Μanolo Blahnik γόβες της.Η Carrie έχει ακόμα στην ντουλάπα της δίχρωμα Chanel μποτάκια που φορούσε στην 6η σεζόν.

Τότε τα φορούσε με μια statement φούστα από τούλι.
«Τώρα και τότε», έγραψε η ηθοποιός στην λεζάντα στο Instagram, ενώ φορούσε ξανά τα ασπρόμαυρα μποτάκια και στροβιλιζόταν με μια λευκή tiered skirt. 

 

Φυσικά πρόκειται για ένα διαχρονικά κομψό ζευγάρι ankle boots με τακούνι, όπως κάθετι που έχει την υπογραφή Chanel. Τα μποτάκια μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία και σήμερα, σε σύνολα minimal ή πιο εκκεντρικά όπως αυτά της Carrie.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.