ΣΤΙΛ

H Sarah Jessica Parker αναδημιούργησε το πιο iconic look της Carrie και το κατέστρεψε


Μάρθα Κουμπάνη

29 Αυγούστου 2021

H Sarah Jessica Parker αναδημιούργησε το πιο iconic look της Carrie και το κατέστρεψε
H Sarah Jessica Parker μόλις αναδημιούργησε το πιο iconic look της Carrie και μας δίχασε

H Sarah Jessica Parker είναι και πάλι η Carrie Bradshaw. To ενδιαφέρον του κοινού είναι στραμμένο σε εκείνη και τα γυρίσματα του reboot του Sex & The City, ενώ κάθε τόσο sneak peaks έρχονται στη δημοσιότητα.

Οι φωτογραφίες που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει, μας έχουν δώσει μια γεύση για το στιλ της Carrie στο σήμερα, 17 χρόνια μετά το Sex & The City. Aυτή την φορά, η διάσημη ηθοποιός αναδημιούργησε ένα από τα iconic looks της Carrie και είμαστε... μπερδεμένες.

Ως Carrie Bradshaw στο Sex and the City, η Sarah Jessica Parker φόρεσε πολλά ρούχα που οι θαυμαστές δεν θα ξεχάσουν ποτέ - από το newspaper dress του John Galliano μέχρι το ανάποδα φορεμένο πουκάμισο Chanel. Ίσως όμως το πιο εμβληματικό ήταν το look με την λευκή tutu skirt.

jenny.gr

& Other Stories

Mία λευκή, μίνι φούστα από πολλές σειρές τούλι που συνδυάστηκε τότε με ροζ top και strappy sandals, χαράχτηκε στην μνήμη μας και ταυτίστηκε με το όνομα της Carrie.

Δύο δεκαετίες αργότερα, η SJP  πήρε το look και του έδωσε ένα σύγχρονο twist, όμως τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να μας διχάσει με την επιλογή της. Αντί για μίνι εκδοχή, η oμάδα styling επέλεξε ένα maxi μήκος και αντικατέστησε τα stilettos της με ασπρόμαυρα ankle boots Chanel. To σύνολο ολοκλήρωνε μια πολύχρωμη, ριγέ μπλούζα και η Fendi τσάντα με παγιέτες σε μοβ χρώμα. 

Το outfit είχε ισορροπία χρωματικά, ωστόσο θα προτιμούσαμε να τη δούμε με ένα διαφορετικό top, κάτι όχι τόσο casual. Θα μπορούσε για παράδειγμα η ίδια μπλούζα να ήταν ραμμμένη από ένα άλλο ύφασμα, όπως ταφτά ή ακόμα και ένα απαλό και σοφιστικέ κασμίρ. Θα μπορούσε να ήταν και τύπου μοχέρ, ή ακόμα και ένα hoodie που θα σηματοδοτούσε την στροφή της νέας Carrie στο athleisure. Ή ίσως θα έδειχνε καλύτερο αν απόκάλυπτε λίγο δέρμα, τα χέρια ή τους ώμους της ηθοποιού.

jenny.gr

BP.

Μάλιστα η SJP είχε προμηνύσει το look σε μία από τις τελευταίες τις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, πριν λίγες ημέρες. Στο βίντεο που μοιράστηκε μας έδειχνε το κάτω μέρος, και αποκάλυπτε πω θα φορούσε ξανά την φούστα και το iconic ζευγάρι παπούτσια. Η Carrie έχει ακόμα στην ντουλάπα της δίχρωμα Chanel μποτάκια που φορούσε στην 6η σεζόν.

 

Φυσικά πρόκειται για ένα διαχρονικά κομψό ζευγάρι ankle boots με τακούνι, όπως κάθετι που έχει την υπογραφή Chanel. Τα μποτάκια μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία και σήμερα, σε σύνολα minimal ή πιο εκκεντρικά όπως αυτά της Carrie.

Όσο για το στιλιστικό λάθος στο οποίο υπέπεσε η Carrie, πιστεύουμε ότι σύντομα θα επανορθώσει με ένα άλλο, πιο εντυπωσιακό συνδυασμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.