ΣΤΙΛ

To «french girl» κομμάτι που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber


Μάρθα Κουμπάνη

31 Αυγούστου 2021

To «french girl» κομμάτι που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber
To french girl κομμάτι που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Hailey Bieber

«Φοράω πολλά blazer», δηλώνει η Hailey Bieber σε βίντεο που μοιράστηκε με την αμερικανική Vogue. Και είναι αλήθεια. η Hailey Bieber φορά όντως πολλά blazer. Μάλιστα το διάσημο super model, η οποία έιναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Justin Bieber μόνο το 2021, η Hailey έχει φωτογραφηθεί με τουλάχιστον 17 διαφορετικά blazers - που σημαίνει περισσότερο από ένα blazer την εβδομάδα από την αρχή του έτους.

Εφτά από αυτά ήταν μαύρα και 3 από τα 7 ήταν δερμάτινα. Είναι ένα κομμάτι που επαναλαμβάνεται στην ντουλάπα και τα looks της: XXL σιλουέτες, τονισμένοι με βάτες ώμοι tailored σχεδιασμός. Το 24χρονο, επιδραστικό μοντέλο ξέρει καλά την αξία ενός τέτοιο ρούχου. στην γκαρνταρόμπα: Διαχρονικά, ευκολοφόρετα, στιλάτα χωρίς πολλή προσπάθεια

Τα  blazers είναι ιδανικά για την μεταβατική περίοδο και ντύνουν με στιλ τα φθινοπωρινά μας looks. Aποτελούν ένα κομμάτι επένδυση που δεν γίνεται να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα το 2021.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα looks της Hailey που θα σας δώσουν το απαραίτητο inspo για να φορέσετε κι εσείς τα blazers με στιλ το φθινόπωρο.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.